Light Dark

Omul de afaceri este partener cu Gindi Group în dezvoltarea ansamblului GviTown, o investiție de 20 de milioane de euro.

shimon galonGindi Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Israel, va investi 20 de milioane de euro în construcția proiectului GViTown din Șoseaua Vântului din sectorul 3 al Capitalei .Ansamblul este dezvoltat în parteneriat cu Real- Sol, companie deținută de omul de afaceri Shimon Galon (foto stânga, sursa), cunoscut pe piața din România pentru dezvoltarea unor proiecte precum ansamblurile de birouri City Gate, America House și Europe House şi complexul de locuinţe Rose Garden din apropierea Pieței Obor.

Proiectul GViTown, finanțat din surse proprii ale Gindi Group, va fi dezvoltat în patru faze, în prima etapă urmând să fie construite 81 de apartamente – studio-uri şi apartamente cu două camere, cu suprafeţeale locuințelor începând de la 50 metri pătraţi. Preţurile de vânzare încep de la 54.500 de euro pe unitate.

Finalizarea primei etape a proiectului este prevăzută pentru primăvara anului viitor,urmând ca livrarea completă să se realizeze la sfârșitul anului 2017.

“ Am început deja construcția complexului cu ajutorul celor mai experimentați manageri de proiect și constructori și avem încredere că este un produs bun, bine adaptat pieței românești. Este un moment bun ca dezvoltatorii să reia proiectele începute în România înainte de izbucnirea crizei, întrucât cererea de locuințe noi este încă uriașă ”, spune Shimon Galon.

Ansamblul, al cărui constructor este compania Danya Cebus, va fi lansat la ediţia din această primăvară a Târgului Imobiliar Naţional (tIMOn), care va avea loc între 16 şi 19 aprilie, în Piaţa Constituţiei.Gindi Group este specializat în domeniul constructiilor rezidentiale de lux și pentru clasa medie, iar în ultimii zece ani a dezvoltat peste 5.500 de apartamente în 12 orașe din Israel, inclusiv Tel Aviv.