Light Dark

Cum arată mobilierul inteligent gândit și adaptat special pentru apartamentele din cadrul ansamblurilor rezidențiale nou construite? Care este secretul unui business în creștere, într-o piață imobiliară plină de provocări, și cum a luat naștere o afacere pornită dintr-o pasiune? Fondatorul fabricii de mobilă Tandem Grup, Corneliu Său, vine cu răspunsurile în cea mai nouă ediție Imobiliare.ro Talks.

Corneliu Său, fondatorul Tandem Grup – lider pe piața din Moldova, povestește cum a ajuns să facă un business din saltele pornit din Republica Moldova să se extindă în România. “Compania noastră s-a născut în Republica Moldova. Piața din Republica Moldova este una destul de mică. Datorită faptului că am crescut foarte repede în domeniul saltelelor, într-un an-doi, devenind lideri de piață, ne-am extins atât prin gama de produse de mobilier, după care ne-am extins și geografic. Am avut noroc. Eram mici, iar companiile mici se mișcă mult mai ușor și mai simplu decât companiile mari”

În ceea ce privește strategia de dezvoltare a pieței din România, fondatorul grupului vine cu o serie de facilități pentru dezvoltatorii imobiliari. „Din momentul în care noi am semnat contractul cu dezvoltatorul, avem 30 de zile să le montăm acest mobilier și ca acest apartament deja să fie predat noului client al dezvoltatorului.”

Cu o echipă de specialiști, una dintre strategiile companiei a fost de a întâmpina nevoile pieței și de a satisface necesitățile clienților în amenajarea proiectelor rezidențiale. Cum locuințele din ansamblurile nou construite sunt de dimensiuni mici, Tandem și-a făcut loc cu o gamă de mobilier adaptată perfect acestei nișe. Mai mult decât atât, a pregătit o echipă de profesioniști care colaborează îndeaproape cu dezvoltatorii imobiliari pentru pregătirea apartamentelor puse la vânzare. În felul acesta, spune fondatorul grupului, vânzările au loc mult mai repede, întrucât clienții finali au “totul de-a gata.” “Noi suntem producători, avem două fabrici în Republica Moldova. Acolo noi testăm și gândim produse noi, pe care le realizăm conform așteptărilor și cerințelor pieței. Nu facem mobilier doar în orașele în care avem showroom, ci și în alte orașe. Tehnologii noștri împreună cu designeri vor pleca în orașul în care se află proiectul. Nu contează, Craiova, Constanța, Timișoara, Oradea. Din momentul în care noi am semnat contractul cu dezvoltatorul, avem 30 de zile să le montăm acest mobilier și ca acest apartament deja să fie predat clientului final,” subliniază fondatorul Tandem Grup.

Vezi AICI interviul complet.