Light Dark

Kron-Tour Expo vă invită la cea de-a XXI-a ediție a Târgului Imobiliar Brașov.

Evenimentul reunește, timp de 4 zile, proiecte imobiliare precum: Anderson20 Boutique Apartments, Avantaj Residence, Bliss Estate, Casa Nobel, Casa – T, Grand Chalet Poiana Brașov, Mosaic Residence, Premiere Residence, Proxim Residence, Sânpetru Residence, Strip Mall Sânpetru Residence, Subcetate City, Teleferic Grand Residence, Top City și Uno Brașov. Câteva dintre aceste proiecte vor fi reprezentate de agenții imobiliare de renume precum SVN România|Brașov, Kronhouse și Privilege Properties.

Târgul Imobiliar Brașov își lărgește “granițele” oferind chiar posibilitatea de a achiziționa imobile în Cipru. Privilege Properties oferă vizitatorilor o gamă largă de proprietăți ce pot fi cumpărate de cei care își doresc să se bucure de stilul de viață mediteranean, chiar pe insula Afroditei.

Poziționate strategic într-o zonă în plină dezvoltare, apartamentele Casa Nobel sunt special construite pentru toți cei care își doresc să locuiască într-o zonă liniștită, însă totodată în apropiere de zone de divertisment, birouri, școli și grădinițe.

Proiectul Casa-T se află în Ghimbav și este compus din 100 de case individuale, cu un etaj, îmbinate armonios în 8 blocuri. Cu un concept arhitectural deosebit, ansamblul va cuprinde apartamente cu 1, 2 și 3 camere, fiecare dintre acestea având loc de parcare în incinta complexului.

Mosaic Residence se află în zona de nord a Brașovului, în cartierul Tractorul, aproape de zonele comerciale și de centrul orașului. Proiectul îmbină perfect stilul de viață modern și confortabil cu funcționalitatea mult căutată la un spațiu locativ.

Proxim Residence, proiect reprezentat de agenția imobiliară Kronhouse, se află în localitatea Hărman și este locul ideal din care poți admira peisajul pitoresc ce cuprinde munții Tâmpa și Piatra Mare, dar și rezervația naturală Dealul Lempes.

Subcetate Green Residence 5 face parte din cea de-a 5-a etapă a proiectului Subcetate City. Acesta cuprinde 9 vile a câte 28 de apartamente fiecare, amplasate în Sânpetru, la aproximativ 15 minute de centrul Brașovului.

Complexul rezidențial Top City este un proiect imobiliar avantgardist, dezvoltat sub egida companiei Prima Heights și oferă rezidenților un stil de viață de top, în cel mai frumos oraș al României, Brașov.

Uno Brașov – Italian Lifestyle & Concept este un proiect imobiliar născut din dorința de a oferi un mod frumos de a trăi, îmbinând armonios arhitectura locală cu stilul italian. Proiectul este localizat într-o zonă liniștită a orașului și își propune să găsească echilibrul perfect dintre confort, liniște și intimitate.

Echipa SVN România | Brașov este compusă din oameni profesioniști și talentați, dornici să prezinte vizitatorilor 7 proiecte din portofoliul lor: Anderson20 Boutique Apartments, Bliss Estate, Grand Chalet Poiana Brașov, Premiere Residence, Sânpetru Residence, Strip Mall Sânpetru Residence și Teleferic Grand Residence.

Anderson20 este o dezvoltare de tip boutique apartments, ce beneficiază atât de dotări și finisaje premium, cât și de o poziționare centrală, fiind situat pe strada Lungă, la doar 3 minute de Piața Sfatului.

Dezvoltarea rezidențială premium, Bliss Estate, este compusă din 36 de vile individuale & duplex, situate în Ghimbav, la doar 9 km distanță de centrul Brașovului. Proiectul este conceput cu atenție maximă la detalii, având clădiri ce se încadrează perfect în stilul minimalist, cu suprafețe vitrate ample, care să permită iluminatul natural.

Grand Chalet Poiana Brașov este un complex premium, compus din 7 vile, cu arhitectură specifică zonei de munte, din marile stațiuni de schi ale Europei. Complexul rezidențial se dorește a fi eco friendly, motiv pentru care zona verde și parcul vor reprezenta peste 55% din aria de dezvoltare, fiind concepute și locuri de parcare electrice.

SVN România | Brașov va prezenta și cel de-al 8-lea proiect, Premiere Residence, lansat la finalul anului trecut. Noul proiect va cuprinde apartamente cu 1, 2 și 3 camere, ideale atât ca investiție, cât și ca locuință permanentă.

Sânpetru Residence Brașov participă la eveniment cu cele două dezvoltări: cea rezidențială și cea mixtă, aceasta din urmă fiind recent lansată pe piața imobiliară din Brașov. Dezvoltarea mixtă cuprinde o zonă comercială, de tip strip mall, și o dezvoltare de 180 de apartamente cu 1 și 2 camere.

Teleferic Grand Residence este o dezvoltare imobiliară marca Teleferic Grand Hotel. Proiectul cuprinde vile individuale, construite la cel mai înalt nivel, cu acces securizat, priveliște aparte și dotări de top.

Târgul Imobiliar Brașov își așteaptă vizitatorii conform următorului program:

7-8 Aprilie, între orele 12:00 – 18:00;
9 Aprilie, între orele 10:00 – 18:00;
10 Aprilie, între orele 10:00 – 16:00.

Citește și: Juriul a fost anunțat! Iată cine va alege câștigătorii din cadrul evenimentului Imobiliare Awards 2022