Light Dark

Salonul Imobiliar București, care va avea loc în perioada 15-17 aprilie, la Palatul Parlamentului, expune o gamă completă de oferte de locuințe. În premieră, în ediția din acest an, pe lângă ofertele din București și zonele limitrofe intră și cele de pe litoralul românesc, dar și din Dubai. Acces gratuit în cadrul evenimentului pentru vizitatorii site-ului Imobiliare.ro .

Acesta este unul dintre cele mai mari evenimente de profil din România, ce oferă un pachet complet de oferte și servicii pentru toți cei care doresc să achiziționeze o locuință. Vor fi prezenți atât dezvoltatorii care investesc în cele mai dinamice zone, cât și agenții, bănci, instituții de credit, brokeri, precum și o serie de soluții practice pentru amenajările interioare.

Piața imobiliară contină să crească, pe măsură ce investițiile imobiliare continuă și multe dintre ele chiar se extind spre zona de case, în zone limitrofe ale Bucurestiului. Astfel că unii dintre dezvoltatori au ales să își lanseze proiectele în cadrul evenimentului, anunță organizatorii. Printre aceștia se numără dezvoltatorul Sudrezidențial ce vine cu un nou concept pe piață: Quantum Premium Modules – soluții premium pentru sisteme de construcții modulare pentru case de vacanță și puteți participa inclusiv la demonstrații inedite în cadrul târgului.

Oferte imobiliare pe litoral

Printre ofertele imobiliare cu destinații exotice se află Dubai, o destinație aflată în topul preferințelor celor cu posibilități financiare. Alte opțiuni pe plan local de locuințe sunt și cele de la malul mării Negre: primul concept integrat din Mamaia Nord, AXXIS Nova Resort & SPA, ansamblul Boreal, dezvoltat de Greenfield, sau ofertele dezvoltatorului Nordis Group. De altfel, dezvoltatorul Nordis Group îi întâmpină pe vizitatorii târgului cu o experiență aparte. Aceștia au creat un spațiu experimental, de aproape 1000 de mp, în care muntele și marea își dau întâlnire.

În plus, AXXIS Nova Resort ofera vouchere de reducere de 5.000 EURO pentru apartamentele cu 2 si 3 camere de la malul Marii Negre din cadrul primul bloc cu apartamente de lux: Madrid.