Light Dark

Iată cine va alege câștigătorii din cadrul evenimentului Imobiliare Awards 2022. Vor fi acordate premii pentru trei categorii propuse: Agenții Imobiliare, Dezvoltatori Imobiliari și Oameni în Imobiliare.

Toate candidaturile vor fi analizate și punctate în funcție de un set de criterii clar definit de către membrii celor două jurii care vor alege câștigătorii Imobiliare Awards 2022. Termenul limită pentru trimiterea formularelor de aplicare este vineri, 15 aprilie 2022.

Membrii juriului implicați anul acesta în procesul de jurizare dedicat categoriei „Dezvoltatori imobiliari” sunt:

  • Roxana Repanovici, director executiv al Premier Estate Management, una dintre agențiile imobiliare full service, de top din România. Roxana are o experiență de peste 18 ani în domeniul rezidențial, în construcția și consolidarea echipelor de vânzari, în elaborarea și implementarea strategiilor de vânzări și marketing. În ultimii ani s-a implicat în mod direct în elaborarea și implementarea strategiilor de reprezentare a unor proiecte reper precum: 102 The Address, AFI City, Atlas Residence, Pallady Residence, HILS Pallady Apartments si Cloud 9 Residence.
  • Daniel Țigănilă, fondator al Special Properties si Brokerul Imobiliar al anului 2020. Daniel este antreprenor cu 18 de ani de expertiză în consultanță în investitii imobiliare, M&A, new business, investiții străine în România si start-up-uri. Fondator al Special Properties, primul brand de imobiliare din România dedicat proprietăților speciale precum hoteluri, spații comerciale & logistice, palate, conace, terenuri de golf, ferme sau terenuri agricole.
  • Daniel Tudor, CEO al The Concept. Antreprenor cu o experiență de peste 15 ani în real estate, și fondator al The Concept, prima companie de consultanță imobiliară din România care îmbină serviciile de vânzări cu serviciile media – și a diviziei premium a acesteia – Heritage Properties. De la începuturi până astăzi, echipa pe care o îndrumă a gestionat vânzările a peste 70 de ansambluri rezidențiale, reușind să depășească pragul de 3000 de apartamente vândute.
  • Daniel Crainic, director de marketing Imobiliare.ro, cu o experiență de 18 ani în marketing, dintre care 14 ani în marketingul aplicat în industrii precum online și real estate. Totodată, Daniel este colaborator Imobiliare.ro din 2008 și membru al echipei de leadership din 2015.
  • Sebastian Ungureanu, Chief Product Officer Imobiliare.ro. Sebastian este activ în piața imobiliară de peste 20 de ani, cu experiență vastă în agenții imobiliare cât și în vânzare de locuințe noi pentru dezvoltatori de renume (Greenfield, Laguna Residence). Lucrează în domeniul portalurilor imobiliare de 12 ani, iar în ultimii 5 ani a ocupat în cadrul Imobiliare.ro. poziția de Product Manager, Regional Sales Manager, în prezent ocupând poziția de Chief Product Officer.

Juriul care va analiza candidaturile agențiilor va fi format din:

  • Andrei Rusu, reprezentant APAIR (Asociația profesională a agenților Imobiliari din România) și Președintele Asociației în perioada 2020-2021. Totodată acesta activează în cadrul agenției Vission House fiind specializat în reprezentarea vânzătorului pe zona centrală și zona de nord a Bucureștiului.
  • Mihaela Biriș, marketing management Cosmopolit Development. Ghidată de motto-ul său “Cred în puterea provocărilor de a ne face să vedem oportunități”, Mihaela ocupă rolul de Marketing Manager al Cosmopolit Development de 3 ani. Totodată Mihaela are o experiență de peste 15 ani în domeniul PR&Marketing, unde a avut un rol activ în implementarea strategiilor de marketing, eficientizarea costurilor și urmărirea campaniilor de promovare și advertising.
  • Toni Ehling, director de vânzări al XCity Towers. Are o experiență vastă în corporații unde a lucrat de peste 20 de ani, acumulând expertiză în domenii ca: management operațional, management în vânzari, network expansion, marketing, francizare, project management. Lucrează în domeniul imobiliarelor de peste patru ani, iar în prezent este directorul de vânzări al ansamblului XCity Towers, dezvoltat de grupul Wallberg.
  • Costin Voicu, Head of Sales Imobiliare.ro. Costin are o o experiență de peste 25 de ani în sales /marketing în diverse domenii precum: advertising, FMCG, pharma, banking și cca. 5 ani în Imobiliare.ro. În cadrul Imobiliare.ro ocupă poziția de Head of Sales, de circa 1 an și 4 luni, după o experiență de peste 3 ani de field, perioadă în care s-a ocupat de extinderea națională în Bucuresti, Cluj, Constanța, Sibiu și Moldova.
  • Razvan Ionescu, diectorul comercial al Imobiliare.ro, Răzvan aduce în juriu o lungă experiență de marketing și vânzări în sectorul telecom și Real Estate. Înainte de Imobilare.ro, acesta a coordonat strategia de marketing pentru unul dintre dezvoltatorii de mari dimensiuni din România, ajungând să cunoască din interior provocările și oportunitățile pieței de real estate din România.

Cele două jurii independente vor analiza îndeaproape candidaturile și vor alege câștigătorii astfel: reprezentanți ai agențiilor imobiliare vor juriza înscrierile de la categoria Dezvoltatori Imobiliari și dezvoltatorii imobiliari vor juriza candidaturile agențiilor. Finaliștii categoriei „Oameni în imobiliare” vor fi nominalizați în urma reunirii celor două jurii.

Premiem excelența la Imobiliare Awards

Înscrierile se pot face rapid, prin site-ul dedicat evenimentului Imobiliare Awards 2022. Orice persoană fizică, juridică sau companie poate aplica în vederea nominalizării.

Citește și: Atenție! Prelungim pentru tine termenul de înscriere a candidaturilor pentru Imobiliare Awards 2022