Light Dark

RE/MAX România a lansat primul birou sub umbrela Prime Capital din România, la Oradea.

Noul birou este un coworking space în cadrul unei companii care se dorește a fi un ecosistem ce combină avantajele muncii de acasă, libertatea și non formalismul, cu beneficiile oferite de munca într-un birou cu design avangardist. Amenajarea interioară este semnată de biroul de design Stephan Eyck.

Un spațiu cu design modern și finisaje premium, pentru agenți și servicii imobiliare de top

Situat pe strada Roman Ciorogariu nr. 46, la parterul unui ansamblu nou de locuințe, noul birou RE/MAX Prime Capital este desfășurat pe o suprafață de 120 mp și a fost realizat de către brokerii Prime Capital ca un spațiu în care clienții și agenții să își găsească inspirația.

Spațiul cuprinde o zonă de recepție, biroul managerului, o sală de ședințe și un spațiu deschis pentru zone de coworking, alături de o zonă de tip cafenea.

„Ne dorim ca RE/MAX Prime Capital să fie un birou cu servicii profesioniste, ceea ce înseamnă: atenție la detalii, cinste, oameni educați, ce au cunoștințe solide, oameni care au la îndemână totul ca să ofere cele mai bune soluții pentru clienții noștri”, a menționat Ionuț Rugan, Broker/Owner RE/MAX Prime Capital.

Conceptul RE/MAX permite agenților să își administreze singuri timpul, încurajează spiritul antreprenorial, având în același timp sisteme de urmărire și creștere a performanței.

Citește și: Cine sunt jurații de la Imobiliare Awards 2022?

Citește și: Prețurile apartamentelor în martie 2022. Dintre marile orașe, cele mai mari creșteri au avut loc în Cluj-Napoca și Brașov