Light Dark

Dezvoltatorul Vibe Properties lansează primul său proiect imobiliar în România, având ca inspirație complexurile multifuncționale din New York. Acesta se va construi pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu din zona de nord a Capitalei, un hub de business puternic al orașului.

Proiectul multifuncțional Vibe Forward va cuprinde trei turnuri rezidențiale, de înălțimi diferite, construite în jurul unei piațele centrale private, care va include zone verzi și un spațiu de joacă pentru copii, conectată cu o galerie comercială modernă de tip arcade.

Dezvoltarea acestuia se va face în două faze, prima dintre acestea incluzând o clădire turn cu 17 etaje în care vor fi disponibile 195 de apartamente și 12 duplexuri. Imobilul va dispune de o parcare subterană care se va extinde pe 2 niveluri, de un punct de încărcare rapidă pentru autovehiculele electrice și de o stație pentru trotinete electrice. Dezvoltatorul își propune, totodată, ca imobilul să fie certificat drept clădire rezidențială verde cu înaltă performanță energetică.

Vibe Forward le va pune la dispoziție rezidenților mai multe facilități, precum o cafenea, o sală de cinema și un spațiu de co-working complet funcțional. În interior imobilului va exista și un spațiu special destinat livrărilor prin firmele de curierat.

Proiectul, pentru care a fost eliberată deja autorizația, va cuprinde la finalizate 448 de apartamente și va dispune de tehnologii de tip smart home. Sistemul integrat de locuință inteligentă le va permite viitorilor proprietari să aibă control asupra caracteristicilor mediului interior. Mai mult, aceștia vor avea la dispoziție serviciile unui consultant de design interior.

Vibe Properties este o companie fondată de Michael Israeli, care deține o experiență de peste 20 de ani în dezvoltare imobiliară și are în portofoliu centre comerciale și proiecte rezidențiale cu sute de apartamente în New York, Ungaria, România și Israel, alături de Rudolf Vizental și Andrei Cionca, ambii cu o experiență vastă în domeniul financiar. CEO-ul companiei este Cătălin Sima, acesta dispunând de 7 ani de experiență în managementul unor proiecte rezidențiale mari din Cluj-Napoca și București.

“Credem în proiecte multifuncționale, nu în clădiri clasice unde rezidenții vin să doarmă și de unde pleacă zilnic pentru a pierde zeci și zeci de ore în trafic spre punctele de interes”, a declarat Michael Israeli, Managing Partner Vibe Properties.

“Vibe Forward este primul nostru proiect în această formulă de asociere și dorim să reprezinte un punct de referință în piață”, a mai spus el.

Citește și: HARTA locuințelor care vor fi livrate lângă proiectele de birouri din București

Citește și: Indicele Imobiliare.ro: Prețurile apartamentelor au mai crescut în octombrie, în Cluj-Napoca cel mai mult. Capitala face excepție de la regulă

Citește și: 1.600 de participanți, zeci de speakeri și de ore de dezbateri, workshop-uri și traineri de top, pe scurt – evenimente de nota 10 organizate la 10 ani de CPI