Un nou interviu cu Georgian Marcu – Brokerul imobiliar al anului 2020, despre așteptările evenimentului din acest an

Georgian Marcu, câștigătorul categoriei „Brokerul imobiliar al anului 2020”, din cadrul Galei Profeșioniștilor în Imobiliare, povestește despre imboldul și motivația unui premiu în real estate.

În cadrul campaniei Imobiliare Awards 2022, eveniment dedicat întregului spectru al industriei imobiliare, prezentăm o serie de materiale video în care căștigătorii din cadrul evenimentului de anul trecut povestesc despre ce a însemnat pentru ei recunoașterea rezultatelor obținute și cum se pregătesc pentru evenimentul din acest an.

Înscrierile pot fi făcute AICI. Aplică acum și te poți număra printre premianți!

În acest an, ne întâlnim pe 25 mai, la Hotelul Radisson Blu din București, la Imobiliare Awards 2022. Accesând linkul vei regăsi premiile pe care ne pregătim să le oferim la Imobiliare Awards 2022.

Citește și: INTERVIU Daniel Tudor – Cum se pregătesc câștigătorii Galei Profesioniștilor în Imobiliare de anul trecut, pentru Imobiliare Awards 2022?

Citește și: START ÎNSCRIERI! Începem pregătirile pentru Imobiliare Awards 2022

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])