Light Dark

Valoarea tranzacției se ridică la 15 milioane de euro. Pentru terenul achiziționat  a fost emis deja un certificat de urbanism, în vederea construirii unui nou proiect imobiliar – One Lake Club – proiect cu multiple facilități.

One United Properties, companie imobiliară controlată de oamenii de afaceri Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, anunță încheierea tranzacției prin care a achiziționat de la o companie din cadrul Țiriac Group un teren de 2 ha pe malul Lacului Tei.

“Dezvoltatorul One United Properties, unul dintre cei mai importanți jucători din piața real estate din România, anunță încheierea tranzacției prin care a achiziționat de la o companie din cadrul Țiriac Group un teren de 21.165 mp pe malul Lacului Tei. Valoarea tranzacției se ridică la 15 milioane de euro. Pentru terenul respectiv a fost deja emis un certificat de urbanism în vederea construirii,” transmite compania.

Un nou proiect imobiliar – One Lake Club

Pe terenul achiziționat, dezvoltatorul va construi un proiect imobiliar care va fi conceput ca un club rezidențial cu apartamente cu design contemporan și facilități integrate, precum piscină, spa, sală de sport sau braserie.

“Poziționarea terenului va oferi noului proiect imobiliar pe care compania plănuiește să îl dezvolte vedere directă asupra Lacului Tei, dar și acces rapid la facilitățile din zona de Nord a Capitalei sau autostrada A3. Tranzacția se înscrie în linia strategiei One United Properties de a investi în oportunități de dezvoltare premium sustenabile în zone exclusiviste ale Bucureștiului, care se bucură de numeroase facilități,” anunță compania.

Citește și: GTC România a încheiat încă un contract de închiriere

Citește și: Qualis Proprieties continuă lucrările de extindere