Light Dark

GTC România întâmpină un nou chiriaș – grupul de retail Millenium Pro Design, care operează sub brandul Best Value, își va muta sediul central din România în incinta clădirii City Gate.

Compania va ocupa peste 1.600 m2 în cadrul South Tower din complexul de birouri din București, iar mutarea Best Value în clădirea City Gate va avea loc până la finalul celui de-al treilea trimestru din 2021.

„Ma bucur că încă o companie bine cunoscută a ales City Gate pentru sediul său central. Acesta este o confirmare a faptului că deținem o poziție puternică pe piața de birouri din București. Suntem încântați că un chiriaș atât de renumit ca Best Value a avut încredere în noi și chiar mai mult, suntem recunoscători pentru rapiditatea negocierilor și a deciziei noului nostru client, în vederea asigurării unei locații premium pentru afacerea și angajații săi.”, a afirmat Ziv Gigi, Managing Director al operațiunilor GTC în România.

Best Value aparține Millennium Pro Design Group, care este, de asemenea, proprietarul mărcii Obsentum și operatorul francizelor Furla Baneasa Shopping City și Coccinele Promenada Mall. Fondată în 1999, Millennium Pro Design este unul dintre liderii pieței cu amănuntul din Europa de Est, cu mai mult de 12 ani de experiență în comerțul duty-free de înaltă calitate, care se ocupă de mărci precum Swarowski, Gucci, Furla, Tom Ford, Yves Saint Laurent și multe altele. Best Value deține 23 de magazine în 12 aeroporturi internaționale și mai mult de 20 de magazine în România.

„Suntem foarte fericiți să mutăm noul nostru sediu în turnurile City Gate și să începem o colaborare solidă si de lungă-durată cu GTC România. Credem că, prin locația și facilitățile sale adecvate, City Gate va oferi un mediu de lucru excelent angajaților noștri”, declară Cristian Negoiță, Directorul General Millenium Pro Design.

City Gate este o clădire de birouri de ultimă generație situată în nordul Bucureștiului, cu acces ușor la facilități de afaceri și de agrement concentrate în jurul Parcului Herăstrău și a centrelor de birouri, precum Piața Victoriei. Complexul oferă o suprafață de 48.000 m2 de spații moderne de birouri, adaptate nevoilor variate ale chiriașilor.

Despre GTC
GTC Group este un important investitor și dezvoltator imobiliar, prezent în Polonia și capitalele din Europa Centrală și de Est. În cei 25 de ani de activitate, GTC a dezvoltat 76 de proprietăți de înaltă calitate de retail și birouri moderne, cu o suprafață totală de peste 1.3 milioane m2 în Europa Centrală și de Est.
GTC gestionează acum în mod activ un portofoliu imobiliar comercial de 51 de clădiri comerciale care oferă aprox. 810.000 m2 de birouri închiriabile și spații comerciale în Polonia, Budapesta, București, Belgrad, Zagreb și Sofia. În plus, GTC a dezvoltat o rețea de peste 325.000 m2 de proprietăți de birouri și retail în capitalele din Europa Centrală și de Est, cu 37.000 m2 aflați în construcție..

Citește și: Qualis Proprieties continuă lucrările de extindere