Light Dark

Dezvoltatorul In-Spekt Development anunță Brick Lofts, un proiect rezidențial de tip boutique. Proiectul va fi construit în nordul capitalei, în apropierea Promenada Mall și a zonei de birouri Dimitrie Pompeiu, iar finalizarea este preconizată pentru primăvara 2022.

Brick Lofts

Peste jumătate dintre unitățile noului proiect sunt loft-uri și apartamente cu înălțimi ample, mai precis, proiectul cuprinde 40 de apartamente, cu un mix de 2-4 camere dispuse pe un nivel si pe două nivele.

Investiția se ridică la peste 20 milioane de euro

Ca notă distinctivă, viitorul ansamblu se remarcă în piață prin stilul arhitectural, proiectul având ca element de origine stilul fabricilor de la începutul revoluției industriale, reinterpretat cu elemente moderne specifice arhitecturii contemporane.

“Am creat Brick Lofts ca un spațiu de refugiu în mijlocul celei mai vibrante zone ale orașului. Precum restul proiectelor din portofoliul nostru, și acesta se remarcă prin arhitectura de excepție, designul interior fabulos, soluții tehnice moderne și finisaje premium, fiind destinat celor care apreciază un stil de viață contemporan, citadin, conectat”, spune Mihai Astratinei, din partea IN-SPEKT Development.

Loft-urile propun un spațiu deschis, dispus pe două nivele, cu living amplu cu înălțime de peste 6 metri și ferestrele supradimensionate. Terasa generoasă completează spațiul interior și oferă o perspectivă largă asupra zonei.

Duplex-urile oferă o zonă de zi și una de noapte, conectate printr-o scară interioară.
O astfel de locuință suportă multiple posibilități de amenajare și structurare a spațiului de locuit, pentru echilibru între intimitate și viața socială și spațiu pentru toți membrii familiei.

Apartamentele pe un nivel – unități de 2 și 3 camere – completează propunerile Brick Lofts. Fiecare apartament are un aer aparte, oferă spații cu design modern si soluții inteligente. De asemenea, apartamentele de la parter dispun de grădini private.

Citește și: Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties: “Piața imobiliară rezidențială din țara noastră încă se află într-un moment cu multe oportunități de creștere”