A mai rămas o lună până la Târgul Național Imobiliar – TNI (P)

Unul dintre cele mai așteptate evenimente imobiliare din această toamna se va desfășura în București în perioada 28-30 Octombrie 2022 la Palatul Parlamentului.

La ediția Târgului Național Imobiliar ce va avea loc în perioada 28-30 Octombrie2022 participă dezvoltatori și agenții imobiliare de top din România, instituții financiar-bancare, companii din Dubai, Cipru și Franța, iar evenimentul TNI se bucură de încrederea și sprijinul celei mai importante asociații imobiliare din Statele Unite ale Americii, Național Association of Realtors NAR.

Interesul din partea companiilor ce activează în domeniul imobiliar și al presei de specialitate este foarte ridicat, iar evenimentul facilitează conectarea „în persoană” dintre liderii din industria imobiliară și publicul interesat de achiziții imobiliare pe termen scurt și mediu. Acum sunt disponibile ultimele standuri la ediția TNI de luna următoare,” declară Adrian BERCEA- Event Manager Târgul Național Imobiliar.

Târgul Național Imobiliar TNI reprezintă cadrul ideal în care companiile ce activează în domeniul imobiliar își pot îndeplini minim 7 obiective de business: brand awareness, creșterea vânzărilor, studierea competiției, dezvoltarea de parteneriate, promovarea pe canalele media de impact, demonstrarea performanțelor și lansarea de produse și servicii noi într-un cadru dedicat.

Citește și: Flavia Ramona Boghiu, viceprimarul Brașovului, vine la Imobiliare.ro Hub pentru a sta de vorbi cu profesioniștii din breaslă

 

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])