One High District dezvoltat de One United Properties primește autorizația de construire

Dezvoltarea rezidențială One High District va cuprinde 786 de apartamente dispuse în 3 turnuri. Valoarea brută de dezvoltare este de 154,2 milioane de euro, iar livrarea este estimată pentru finele anului 2025.

One United Properties anunță obținerea autorizației de construire pentru dezvoltarea proiectului premium One High District. Construit în sectorul 2 al Bucureștiului, în zona Floreasca-Barbu Văcărescu, pe un teren de aproximativ 25.000 mp, din care mai mult de 30% reprezintă zone verzi, ansamblul cuprinde 786 de apartamente dispuse în 3 turnuri, 28 de spații comerciale și nu mai puțin de 1.134 locuri de parcare.

Proiectul va beneficia de surse de energie, pompe de încălzire pe bază de energie termală

„One High District completează portofoliul dezvoltărilor de amploare ale One United Properties și se conturează ca un cartier al viitorului, într-o zonă foarte bună a Capitalei, bine conectată la cele mai importante puncte de interes ale orașului, precum și la autostrada A3. Prin acest concept imobiliar ne dorim să propunem viitorilor locuitori o experiență de trai modernă și sustenabilă, la standarde superioare, ca parte a comunității One. Un alt aspect important este că One High District este una dintre primele dezvoltări imobiliare din România prevăzute cu pompe de căldură geotermală, oferindu-le astfel locatarilor o sursă inovatoare și predictibilă de energie. Vânzările pentru această dezvoltare cu funcțiune mixtă au fost deja deschise, iar opțiunile de accesare a locuințelor sunt variate, de la plata integrală în avans, la 5 rate egale sau avans de 30% și 70% la livrare”, spune Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

Soluțiile inteligente integrate în proiect, soluții de tip geo-exchange, nu emit dioxid de carbon, monoxid de carbon sau alte gaze cu efect de seră care poluează aerul. În plus, dat fiind că sistemele geo-exchange nu folosesc cantități mari de gaz, păcură, propan sau cărbune, presupun costuri de operare mai reduse și sunt mai “curate”. În consecință, costurile pentru încălzirea, respectiv răcirea spațiilor, sunt nu doar mai scăzute decât în cazul soluțiilor tradiționale, dar și mai predictibile, oferind autonomie de consum pe termen lung.

Complexul este dezvoltat pe o suprafață totală de aproximativ 92.000 mp (la suprafață) și 16.000 mp la nivelul subsolului. Valoarea brută de dezvoltare pentru One High District este de 154,2 milioane de euro, iar livrarea este estimată pentru finele anului 2025.

Citește și: Casa celebrului actor Constantin Nottara a fost vândută. La ce preț a fost listată

Citește și: Imobiliare.ro te trimite GRATUIT la Târgul Național Imobiliar TNI, 28-30 Octombrie, Palatul Parlamentului

Citește și: Peste 2000 de participanți, zeci de speakeri și ore întregi de dezbateri, pe scurt – evenimentele Imobiliare Hub din acest an înregistrează un nou record

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])