Clubul Profesioniștilor în Imobiliare, cel mai mare eveniment al comunității de real estate, a ajuns la a treia ediție națională. Află când se dă startul înscrierilor

Înscrierile pentru a treia ediție națională a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare, cel mai mare eveniment al comunității de real estate din România, încep pe 27 februarie. Tema acestui an: ”Re-definește-te, Real Estate!”.

Ce este nevoie să regândești pentru a face din 2018 un an extraordinar? Dacă vrei să primești un răspuns la această întrebare de la specialiști în domeniu, dar și re-întâlnindu-te cu colegii de breaslă, echipa Imobiliare.ro te invită să participi, în 22-23 martie 2018, la o nouă ediție națională a evenimentului Clubul Profesioniștilor în Imobiliare (CPI) care se va desfășura în locații de excepție – Stejarii Country Club din București.

Înscrierile vor începe pe data de 27 februarie, la ora 10:00, și pot fi făcute prin intermediul site-ului dedicat acestui eveniment. Primii 100 de participanți vor avea ocazia de a câștiga premii din partea echipei Imobiliare.ro, precum reduceri la workshopurile organizate în cadrul CPI, tricouri, cărți de dezvoltare personală, acces gratuit la cursuri online și sesiuni de consultanță pentru dezoltarea agenției.

Agenda CPI va cuprinde anul acesta o zi de conferință (22 martie), workshopuri și Gala Profesioniștilor în Imobiliare (23 martie). Așteaptă-te să te re-definești prin întâlnirea cu numeroși specialiști în domeniu, dar și invitați surpriză din rândul liderilor de opinie ai economiei locale. Programul și lista completă a speakerilor care vor fi prezenți la eveniment vor putea fi consultate tot pe data de 27 februarie, odată cu deschiderea înscrierilor.

În cadrul conferinței vom identifica împreună direcția în care se îndreaptă dinamica piață imobiliară locală, dar și noile oportunități din domeniu și provocările anului 2018. În premieră, evenimentul va cuprinde și un modul susținut în colaborare cu reprezentații Asociației Naționale a Evaluatorilor din România, pe tema „Analiza pieței imobiliare și evaluarea proprietăților rezidențiale”.

Trainingurile disponibile în cadrul ediției naționale a CPI vor fi susținute de către cele mai bune companii din România în acest domeniu. Vei obține astfel informații valoroase, de interes pentru toți profesioniștii din real estate, și vei avea oportunitatea de a te întâlni cu mulți dintre colegii de breaslă, veniți din toate colțurile țării.

Programul de networking, o componentă puternică a evenimentului, va fi pregătit în parteneriat cu cea mai cunoscută organizație de Business Networking din România, și te va ajuta să înțelegi mai bine și să maximizezi puterea rețelei de contacte pe care o vei obține prin participare.

La ediția din 2017 a acestui eveniment național au participat în cele 2 zile de eveniment peste 600 de persoane dornice să afle mai multe despre evoluția pieței imobiliare, să se întâlnească și să se bucure împreună de realizările din acest domeniu.

Dacă mai ai nevoie de un motiv în plus pentru a te înscrie la evenimentul național Clubului Profesioniștilor în Imobiliare, iată ce spun câțiva dintre specialiștii în domeniu care au participat la edițiile precedente.

„În cadrul evenimentelor organizate de Clubul Profesioniştilor în Imobiliare am cunoscut majoritatea agenţilor imobiliari cu care colaborez astăzi, am aflat informaţii foarte pertinente despre evoluţia pieţei imobiliare si am invăţat lucruri noi care m-au ajutat în evoluţia mea ca agent imobiliar. Recomand cu caldură ediţia 2018 a CPI Naţional si abia aştept să intâlnesc colegi noi şi vechi din întreaga Românie”, a declarat David Grigorescu, Zoom City, unul dintre cei care au participat la edițiile anterioare ale evenimentului organizat de Imobiliare.ro.

„De când am participat pentru prima dată la evenimentul Clubul Profesioniştilor în Imobiliare am fost surprins de forţa pe care această comunitate o are. În spatele CPI-ului este o super-echipă care a reuşit o frumoasă performanţă şi de la care mă aştept să se ridice la nivelul aşteptărilor create şi la următoarele ediţii”, spune și Ovidiu Șandru, fondatorul Mulberry Development din Timișoara.

„Clubul Profesioniştilor în Imobiliare reprezintă o acţiune de succes care reuneşte cei mai buni profesionişti din domeniul rezidenţial, fiind o oportunitate unică de împărtăşire a celor mai bune practici din domeniu dar şi a unor studii relevante sau analize privind comportamentele de consum ale clienţilor. Prin participarea la evenimentele realizate de către Clubul Profesioniştilor în Imobiliare veţi avea obţine acces către o informaţie de înalt nivel privind activitatea pe piaţa rezidenţială, fie că sunteţi consultant, agent de vânzări, investitor sau broker de credite”, a declarat și Viorel Mohorea, reprezentant al Coldwell Banker România.

Nu uita să accesezi, pe 27 februarie, site-ul dedicat ediției din 2018 a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare pentru a afla primul agenda evenimentului și pentru a te înscrie. Începând cu ora 10:00 site-ul va fi disponibil, asigură-te că te afli în primii 100 pentru a te bucura de premiile puse la dispoziție.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])