Light Dark

Reprezentanții Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR) organizează primul Bootcamp Imobiliar din țara noastră destinat în întregime reprezentării exclusive și dedicat agenților imobiliari și profesioniștilor în domeniu care vor să își completeze cunoștințele pe această temă.

Evenimentul reprezintă un program unic în România, inspirat de cele mai puternice evenimente de dezvoltare personală din lume. Această tabără imobiliară de reprezentare exclusivă va conține toate ingredientele pentru a oferi o experiență transformațională: 4 zile de învățare experiențială, 3 traineri și 2 facilitatori, 20 de prieteni, o locație de vis, la munte.

“După cum știți APAIR susține reprezentarea ca mod de lucru în imobiliare, iar bootcamp-ul a fost gândit special pentru cei ce activează, dar mai ales pentru cei ce doresc să îmbrățișeze reprezentarea exclusivă, dar nu au claritatea și determInarea atât de necesare obținerii de rezultate concrete”, a declarat Iulian Niculae, membru APAIR și unul dintre trainerii care vor participa la tabăra imobiliară.

Iulian Niculae, realtor și membru APAIR, lucrează în domeniul imobiliar din 1993 și în 2010 și-a deschis propria agenție care a abordat reprezentarea exclusivă ca mod de lucru.

Ceilați doi traineri care vor participa la primul bootcamp imobiliar din România vor fi Ileana Preda și Igor Postovanu.

Ileana Predan, realtor și membru NAR și APAIR, activează ca agent imobiliar pe piața din București din anul 2009, iar în prezent este manager de agenție imobiliară și trainer.

Igor Postovanu, realtor și membru CD al APAIR, lucrează ca agent imobiliar din 2004, iar din 2013 a ales reprezentarea exclusivă ca mod de lucru.

Facilitatorii acestui eveniment vor fi Călin Iepure – Campion al României la Public Speaking în 2011 și actualul coordonator al celei mai cunoscute organizații de Business Networking din România (bizz.club) și Alis Stratan – organizatoarea evenimentelor Clubul Profesioniștilor în Imobiliare, susținute de Imobiliare.ro, devenite o tradiție, care reunesc anual specialiștii în domeniu din fiecare mare oraș al României pentru a sprijini colaborarea, educarea și dezvoltarea pieței imobiliare.

Organizatorii îi vor implica pe participanți în 24 de ore de training prin joc și învățare experiențială, bazată pe activități ce nu se regăsesc de obicei în sălile de training imobiliar, și le vor pune la dispoziție numeroase materiale de studiu. Orice întrebare pe tema reprezentării exclusive va putea să își găsească răspunsul în cadrul sesiunilor Q&A.

Tabăra imobiliară va cuprinde, totodată, antrenament fizic și mental, plimbări și o seară festivă, cu surprize de neuitat. “Programul bootcamp-ului este unul intensiv, așa că intrarea în starea necesară începe dimineața printr-un program de înviorare specific. După masa de prânz am prevăzut timp liber, dar mai ales plimbări în natură, atât de prielnice oxigenării creierului”, ne-a explicat Iulian Niculae.

Participanții vor primi și certificate de absolvire la finalul celor 4 zile în tabăra imobiliară organizată de APAIR.

Valoarea totală a programului este de 3.990 de lei, dar taxa de participare la prima ediție a acestui eveniment, organizat cu sprijinul Imobiliare.ro, Unicredit Bank și LaRa Condominium, va fi de 1.890 de lei de personă grație sponsorilor. Prețul include participarea la cursuri, cazarea în camere duble și trei mese pe zi. Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20%.

Înscrierile pentru participarea la primul (RE)BootCamp Imobiliar din România, alături de plata integrală, pot fi făcute până în data de 20 februarie 2018.

Aplică aici pentru a participa la primul bootcamp imobiliar din România.