#CPINațional2019: Alina Iozsa, Partener Hațegan Attorneys, speaker la ediția aniversară a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare

Alina Iozsa, Partener într-una dintre cele mai cunoscute firme de avocatură din vestul țării – Hațegan Attorneys, va participa ca speaker la CPI Național 2019, eveniment organizat săptămâna viitoare la București.

Alina Iozsa a coordonat o gamă largă de proiecte imobiliare complexe și a furnizat, asistată de echipa de avocați, soluții inovatoare pentru implementarea planului de afaceri și a formatului avut în vedere de clienții săi în ceea ce privește componenta imobiliară.

Ea a coordonat, totodată, cu succes proiecte în domeniul achizițiilor publice, în sectorul industrial, în construcții, pe segmentul agricol, dar și pe cel rezidențial și în energie.

La CPI Național 2019, Iozsa va participa în calitate de speaker la panelul de discuții național organizat în prima zi a evenimentului, pe 21 martie, și moderat de Cristian Hostiuc, director editorial al celei mai importante publicații de business din țara noastră – Ziarul Financiar, în cadrul căruia ne propunem să răspundem la cele mai arzătoare întrebări din real estate-ul românesc.

Vor fi provocați la dialog, alături de reprezentantul Colliers International România, Andreea Comșa (CEO Premier Estate Management), Beatrice Dumitrașcu (One United Properties), Monica Barbu (Artmark Historical Estate), Dana Ababei (Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România ) și Silviu Pop (Head of Research Colliers International România).

Ediția CPI Național 2019 este una specială pentru noi, cu ocazia căreia sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI,  așa că ne dorim să ridicăm cel mai important eveniment al breslei imobiliare la un nou nivel.

Îți pregătim două zile de conferințe și workshop-uri în care vei avea șansa de a-i asculta pe unii dintre cei mai buni jucători din real estate, te vei putea inspira din poveștile lor de succes, le vei afla sfaturile și părerile despre evoluția domeniului și vei învăța de la traineri de top strategii care îți vor fi de mare ajutor în organizarea afacerii. CONSULTĂ AICI agenda evenimentului.

Te așteptăm pe 21 și pe 22 martie, în cadrul Stejarii Country Club, la CPI Național 2019. Hai să celebrăm împreună 10 ani de evenimente marca CPI!

Citește și: Andreea Comșa, CEO Premier Estate Management, speaker și moderator la ediția aniversară a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare

Citește și: Premieră la #CPINațional2019! VIP la cel mai important eveniment al breslei imobiliare

Citește și: Șase traineri de top susțin workshop-uri la #CPINațional 2019. Află ce îți pregătim și care sunt pachetele speciale și bonusurile de care poți beneficia

banner CPI national 2019

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])