Light Dark

Au mai rămas doar câteva zile până la deschiderea conferinței SEE Property Forum 2019. Evenimentul, ajuns la a cincea ediție, va fi organizat pe 21 martie la București de Property Forum în parteneriat cu Royal Institution of Charted Surveyors (RICS).

see property forum 2019

Peste 40 de speakeri vor participa la SEE Property Forum 2019 pentru a analiza potențialul pieței locale de real estate dintr-o perspectivă globală.

Ediția de anul acesta va oferi participanților informații de interes pe toate segmentele pieței și va pune accent pe noile tehnologii. Cu cât inovația apărută în domeniu va ajunge să schimbe viitorul industriei de real estate, devine mai important ca niciodată ca jucătorii din piață să conștientizeze tendințele care vor schimba regulile jocului în imobiliare.

Circa 300 de persoane sunt așteptată să ia parte la conferința la care se vor reuni profesioniști din imobiliare și din sectorul bancar, dar și dezvoltatori care activează în regiunea de Sud-Est a Europei, investitori interesați de această regiune, consilieri, reprezentanți ai caselor de avocatură, ai agențiilor și ai startup-urilor proptech și manageri vor veni la București pentru a discuta despre cele mai noi tendințe și despre viitoarele strategii din real estate.

Forumul va cuprinde și o recepție, organizată pe 20 martie, înaintea conferinței, care le va oferi invitaților numeroase oportunități de networking. Găsiți aici mai multe informații despre agenda SEE Property Forum 2019.

Imobiliare.ro este partener media al acestui eveniment.

banner CPI national 2019