Light Dark

#CPINational2018 – Dorel Niță, coordonatorul primei platforme de Real Estate Intelligence din România, participă la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare

Dorel Niță, coordonatorul proiectului Analize Imobiliare, prima platformă de Real Estate Intelligence din România, va fi prezent la ediția națională a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare.

Dorel Niță, statistician cu o experiență de peste 12 ani în domeniul cercetării și dezvoltării de soluții pentru analiza pieței imobiliare și pentru evaluarea proprietăților, atât în țara noastră, cât și în străinătate, va fi unul dintre speakerii care vor participa la discuțiile pe tema “Perspectivele pieței rezidențiale în România și impactul asupra dezvoltării economice” .

Acesta are o experiență de 5 ani pe piața imobiliară din Olanda unde a colaborat, printre altele, cu principalele portaluri dedicate sectorului imobiliar, respectiv celui de construcții.

Niță este coordonatorul platformei de Real Estate Intelligence Analize Imobiliare, care dispune de singurul sistem online de evaluare automată din România, bazat pe cea mai cuprinzătoare și mai precisă bază de date din țara noastră – Imobiliare.ro. Platforma oferă rapoarte și date pentru analiza pieței imobiliare și evaluarea proprietăților.

Panelul “Perspectivele pieței rezidențiale din România și impactul asupra dezvoltării economice” va fi organizat în data de 23 martie, ca parte a ediției naționale a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare.

La discuții vor participa, pe lângă coordonatorul Analize Imobiliare, Viorel Mohorea (Project Manager New Homes Division Coldwell-Banker), Mihai Pătrulescu (Senior Associate Colliers International), Ion Anghel (Prof. dr. ec. ASE București și președinte ANEVAR în perioada 2006-2007), Bogdan Cernescu (Managing Director Țiriac Imobiliare) și Daniel Manațe (președinte ANEVAR în perioada 2016-2017).

Agenda CPI va cuprinde anul acesta o zi de conferință (22 martie), workshopuri și Gala Profesioniștilor în Imobiliare (23 martie), care are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial.

Programul și lista completă a speakerilor care vor fi prezenți la eveniment pot fi consultate AICI, pe site-ul dedicat Clubului Profesioniștilor în Imobiliare 2018.

Citește și: A ajutat la dezvoltarea a zeci de afaceri și are 15 ani de experiență în antreprenoriat. Cristian Onețiu participă la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare

Citește și: Află care este secretul unui profesionist în vânzări de la fondatorul Accelera și participă la trainingul susținut de el în cadrul ediției naționale a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare

Citește și: Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development, printre speakerii care vor participa la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare 2018

Citește și: Participă la workshop-ul susținut de Călin Iepure, CEO al celei mai cunoscute organizații de Business Networking din România, pentru a afla cum ai succes real în business și în viață

Citește și: Președintele ANEVAR, Dana Ababei, speaker în cadrul evenimentului național Clubul Profesioniștilor în Imobiliare. Care sunt cele mai mari provocări de pe piața de evaluare?