Light Dark

Geo Mărgescu, CEO și co-fondator Forte Partners, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de pe piața imobiliară din Capitală, va fi prezent la cel mai mare eveniment dedicat comunității din real estate din România – Clubul Profesioniștilor în Imobiliare.

Geo Mărgescu are 15 ani de experiență în domeniu și a lucrat, de-a lungul timpului, la dezvoltarea a numeroase proiecte rezidențiale, de spații de birouri și industriale în România, unele dintre acestea primind premii la nivel internațional.

Acesta este unul dintre fondatorii Forte Partners, dezvoltator imobiliar foarte activ în București pe segmentul de spații de birouri, dar și pe cel rezidențial.

Cel mai mare proiect în derulare al companiei este, în prezent, The Bridge, cu o valoare totală de 145 de milioane de euro. Clădirea de birouri amplasată în zona Orhideea-Grozăvești din București a primit anul acesta certificarea LEED Platinum, cu cel mai ridicat scor de certificare LEED acordat de US Green Building Council unei proprietăți din țara noastră.

Alte două proiecte în derulare sunt Aviației Park din zona de nord a Bucureștiului și Calderon 80, proiect rezidențial pentru care lucrările de construcție vor fi finalizate la sfârșitul anului.

Geo Mărgescu va participa la discuțiile pe tema “Investim în România. Potențialul și provocările pieței imobiliare în 2018” organizate pe 22 martie, în prima zi a evenimentului național Clubul Profesioniștilor în Imobiliare. Te poți înscrie AICI pentru a participa la eveniment.

La același panel vor mai participa, pe lângă CEO-ul Forte Partners, și Anca Bidian (CEO Kiwi Finance), Simona Chirică (Partener Schoenherr), Andreea Comșa (CEO Premier Estate Development), Răzvan Cuc (CEO RE/MAX România) și Ovidiu Șandor (CEO Mulberry Development).

Agenda CPI va cuprinde anul acesta o zi de conferință (22 martie), workshopuri și Gala Profesioniștilor în Imobiliare (23 martie), care are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial.

Programul și lista completă a speakerilor care vor fi prezenți la eveniment pot fi consultate AICI. 

Citește și: A ajutat la dezvoltarea a zeci de afaceri și are 15 ani de experiență în antreprenoriat. Cristian Onețiu participă la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare

Citește și: Află care este secretul unui profesionist în vânzări de la fondatorul Accelera și participă la trainingul susținut de el în cadrul ediției naționale a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare

Citește și: Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development, printre speakerii care vor participa la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare 2018

Citește și: Participă la workshop-ul susținut de Călin Iepure, CEO al celei mai cunoscute organizații de Business Networking din România, pentru a afla cum ai succes real în business și în viață

Citește și: Președintele ANEVAR, Dana Ababei, speaker în cadrul evenimentului național Clubul Profesioniștilor în Imobiliare. Care sunt cele mai mari provocări de pe piața de evaluare?

Citește și: Dorel Niță, coordonatorul primei platforme de Real Estate Intelligence din România, participă la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare

Citește și: Laurențiu Lazăr, Managing Partner Colliers International, participă la ediția națională a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare