Light Dark

Clubul Profesioniștilor în Imobiliare aniversează, în 2019, 10 ani de evenimente dedicate breslei de real estate din România. Andreea Comșa, fondator și CEO al companiei de consultanță imobiliară Premier Estate Management, va participa ca speaker la cel mai mare eveniment dedicat comunității de real estate – CPI Național 2019 și va modera ediția specială a Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2019.

andreea comsa cpi national 2019

Andreea Comșa s-a remarcat prin lansarea companiei Premier Estate Management în 2008, în plină criză imobiliară, și prin performanțele în vânzări obținute prin preluarea mai multor proiecte aflate în diferite stadii la acea perioadă.

Premier Estate Management a câștigat, anul trecut, la Gala Profesioniștilor în Imobiliare trofelul pentru “Cea mai puternică echipă de vânzări”.

Comșa a obținut, în 2018, și licența exclusivă oferită de prestigioasa publicație britanică The Times pentru publicarea suplimentului de specialitate “Investing in Property” în România.

La CPI Național 2019, Andreea Comșa va fi unul dintre speakerii care vor participa la panelul de discuții național moderat de Cristian Hostiuc, director editorial al celei mai importante publicații de business din țara noastră – Ziarul Financiar, în cadrul căruia ne propunem să răspundem la cele mai arzătoare întrebări din real estate-ul românesc.

Vor fi provocați la dialog, alături de CEO-ul Premier Estate Management, Silviu Pop (Head of Research Colliers International România), Dana Ababei (Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România ) și Alina Iozsa (Partener Hategan Attorneys).

banner CPI national 2019

Andreea Comșa va modera, totodată, ediția din acest an a Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2019, care se va organiza, pe 22 martie. În cadrul acestui eveniment vom decerna cele mai râvnite premii din real estate. CONSULTĂ AICI lista finaliștilor.

Poți participa la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019 chiar dacă nu ai aplicat pentru unul dintre premii. Rezervarea unui loc la întâlnirea marilor jucători din domeniu poate fi făcută AICI. Nu rata o oportunitate incredibilă de networking alături de colegii din breaslă!

Citește și: Premieră la #CPINațional2019! VIP la cel mai important eveniment al breslei imobiliare

Citește și: Șase traineri de top susțin workshop-uri la #CPINațional 2019. Află ce îți pregătim și care sunt pachetele speciale și bonusurile de care poți beneficia

Citește și: Ce au în comun Winston Churchill și Starbucks? Acum poți folosi și tu tehnica pentru a-ți dezvolta afacerea în imobiliare