Light Dark

Ai o agenție imobiliară și știi că echipa ta este cea mai performantă? Atunci, ce mai aștepți? Candidează pentru unul dintre cele mai râvnite premii din real estate-ul românesc la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021.

Anul 2020 nu a fost unul ușor, dar nici tu nu te-ai lăsat bătut de circumstanțele apărute în contextul pandemiei. Ai lucrat din greu alături de echipa ta și, în final, ai obținut rezultate cât se poate de bune.

A venit momentul să îți împărtășești reușitele cu ceilalți colegi de breaslă! Înscrie-te în concurs și convinge juriul că performanțele tale sunt cu adevărat remarcabile. Doar așa poți câștiga unul dintre premiile dedicate agențiilor imobiliare care vor fi acordate în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2021.

ÎNSCRIE-TE AICI în cursa pentru trofeele Galei Profesioniștilor în Imobiliare. 

Premii dedicate agențiilor și criterii de eligibilitate

Găsești, mai jos, o listă completă cu trofeele pe care le pregătim pentru ediția din acest an a galei. Ai la dispoziție și detalii despre criteriile de eligibilitate, prezentate în format video de către colegul nostru Alex Dozsa, B2B Marketing Coordinator.

Nu uita: termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 31 martie 2021.

1.Agenția anului 2020 în România: APLICĂ AICI

2. Agenția nouă a anului 2020 în România: APLICĂ AICI

3. Cea mai performantă echipă de vânzări ansambluri rezidențiale 2020: APLICĂ AICI

4. Modelul de business inovator al anului 2020 în România: APLICĂ AICI

5. Cea mai spectaculoasă creștere în 2020: APLICĂ AICI

6. Agenția high-end a anului 2020 în România: APLICĂ AICI

7. Agenția locală a anului 2020: APLICĂ AICI

8. Cel mai bun program educațional oferit – 2020: APLICĂ AICI

9. Franciza anului 2020 în România: APLICĂ AICI

10. Cel mai puternic brand de agenție imobiliară în 2020: APLICĂ AICI

Așteptăm cu nerăbdare candidatura ta. Mult succes!

Ne vedem în mai la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021

Premiile Galei Profesioniștilor în Imobiliare sunt împărțite în trei categorii – Agenții imobiliare, Dezvoltatori imobiliare și Oameni în imobiliare.

După închiderea perioadei de înscriere, două jurii se vor reuni, online, pentru a alege finaliștii. Procesul de votare este secret.

Evenimentul va fi organizat pe data de 28 mai și va fi transmis live de la Hotelul Radisson Blu din București.

Ediția cu numărul VI a Galei Profesioniștilor în Imobiliare va fi una hibrid. Organizatorii și gazda ta se vor afla la locație. Ne dorim să avem cel puțin finaliștii alături de noi, dar în lipsa cadrului legal, ne vedem online, din nou.

Îți promitem că Gala Profesioniștilor în Imobiliare din 2021 va fi chiar mai spectaculoasă ca cea de anul trecut, care a și fost primul eveniment dedicat exclusiv agenților, dezvoltatorilor și investitorilor din real estate-ul românesc difuzat live, online. Lista câștigătorilor AICI.