Light Dark

Ansamblul situat chiar pe malul lacului Plumbuita, cuprinde 2.076 de apartamente.  Valoarea brută de dezvoltare pentru One Lake District este de 337,7 milioane de euro.

Foto: One Lake District

One United Properties, unul dintre cei mai activi investitor și dezvoltatori imobiliari din România a obținut autorizația de construire pentru proiectul One Lake District. Potrivit informațiilor transmise, ansamblul rezidențial va fi dezvoltat pe opt hectare de teren, într-o locație exclusivistă pe malul lacului Plumbuita.

Format din 9 clădiri rezidențiale cu aproximativ 2.076 de apartamente, One Lake District urmează să fie construit după principii sustenabile, cu design inovator și numeroase servicii integrate. Pe lângă cele 9 turnuri rezidențiale, dezvoltarea include o clădire cu patru etaje destinată exclusiv parcărilor și încă o clădire cu 3 etaje pentru servicii educaționale și administrative. Sunt prevăzute 2.614 locuri de parcare, atât suprateran, cât și în clădirea dedicată. Totodată proiectul mai cuprinde și 5 spații comerciale, anunță dezvoltatorul.

„One Lake District va fi un complex rezidențial exclusivist, realizat la standardele superioare de calitate cu care ne-am obișnuit deja clienții. Propunem o paletă diversificată de servicii special concepute pentru rezidenți, precum și unități rezidențiale variate, de la studiouri, la apartamente cu 1, 2, 3 camere sau duplexuri. Ansamblul se înscrie în linia dezvoltărilor One United Properties care vizează și segmentul mediu și mediu-superior, iar prețurile de vânzare pornesc de la aproximativ 85.000 de euro. Locația pe care am ales-o este, la fel ca în cazul tuturor dezvoltărilor noastre, cea mai bună pe care o poate oferi zona respectivă, cu acces rapid la toate serviciile necesare. Prin toate avantajele pe care le oferă, această locație reprezintă noul pol important al zonei de nord a Bucureștiului”, spune Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

One Lake District va avea o suprafață totală construită de peste 250 de mii de metri pătrați și va fi construit în trei faze de dezvoltare, fiind estimat a fi livrat la finalul anului 2026.

Citește și: Propunerea legislativă care reglementează activitatea de intermediere imobiliară a fost depusă în Parlament

Citește și: 13 ani de la înființarea Blitz. Cum au sărbătorit membrii companiei?