Light Dark

În această toamnă, în premieră, evenimentul Imobiliare Hub este organizat în Craiova. Acesta se va desfășura miercuri, 21 septembrie, la Hotel Ramada, începând cu ora 9.00.

Primul oraș de pe harta Imobiliare Hub este Craiova. Aici, membrii comunității profesioniștilor din real estate sunt așteptați să ia parte la evenimentul ce dezbate cele mai importante subiecte ale momentului din piața rezidențială. Înscriere-te aici pentru a putea participa la Imobiliare Hub Craiova.

Aducem pe scenă cei mai buni speakeri din domeniul imobiliar ai momentului

În prima parte a evenimentului, echipa Imobiliare.ro va prezenta direcția strategică de dezvoltare a imobiliarelor din România. Participanții vor avea acces la o serie de informații relevante ce oferă o imagine de ansamblu asupra pieței și provocărilor ei.

Perspectiva asupra pieței imobiliare locale și modul în care se se dezvoltă regiunea de Sud a țării este completată de prezentarea președintelui OAR Oltenia arhitectul Bogdan Mihai Țiparu.

Va urma workshop-ul susținut de Adrian Cioroianu, unul dintre cei mai buni traineri pe sectorul rezidențial, un workshop ce cuprinde sfaturi practice (tips & tricks) pentru îmbunătățrea performanțelor în vânzări.

De pe agenda Imobiliare Hub Craiova nu poate lipsi, desigur, nici panelul de discuții cu o temă foarte interesantă – Piața imobiliară în contextul actual. Panelul evenimentului aduce pe scenă pe Nicu Răduț din partea Unic Imobiliare, Ștefania Milosavlevici din partea agenției Imperia, Ana-Maria Cruceru din partea agenției Blitz și dezvoltatori imobiliari, între care Iovan Mihaela din partea ansamblului Magnolia Residence.

Înscrie-te aici și află informațiile direct de la sursa principală.

Citește și: Începe seria evenimentelor Imobiliare Hub. Cele mai ample evenimente din această toamnă, se vor desfășura în patru centre regionale din România