Light Dark

Sesiunea de leadership, din cadrul evenimentului cuprinde practici de leadership care pot fi aplicate în imobiliare de către agenți, manageri, antreprenori, owneri de agenție sau chiar dezvoltatori.

Evenimentul Imobiliare Hub Craiova va avea loc în această săptămână, mai precis miercuri, 21 septembrie. Profesioniștii din real estate se vor întâlni la Hotel Ramada, începând cu ora 9.00. Aici te poți înscrie, GRATUIT, și poți găsi și informații utile despre desfășurarea evenimentului.

3 Strategii simple care te vor duce către formula universală în vânzări

Un moment special de pe agenda evenimentului este workshopul susținut de Adrian Cioroianuunul dintre cei mai buni traineri din România, cunoscut pentru influența sa în sfera educațională. Acesta va exersa cu participanții modalități practice pentru consolidarea poziției de lider, cu ajutorul unor instrumente utile ce pot fi folosite zi de zi, în activitatea profesională.

Reamintim că tot în decursul zilei de miercuri, îi vom avea alături pe reprezentanții Imobiliare.ro, care vor oferi date concrete din piața imobiliară.

De asemenea, în prima parte a evenimentului, îl vom avea alături de noi pe președintele OAR Oltenia – arhitectul Bogdan Mihai Țiparu, care va vorbi despre perspectivele asupra pieței imobiliare locale și modul în care se dezvoltă regiunea de Sud a țării. Un alt moment mult așteptat este panelul evenimentului – Piața imobiliară în contextul actual.

Invitații acestui panel sunt: Nicu Răduț din partea Unic Imobiliare, Ștefania Milosavlevici din partea agenției Imperia, Ana-Maria Cruceru din partea agenției Blitz și dezvoltatori imobiliari, între care Iovan Mihaela din partea ansamblului Magnolia Residence.

Citește și: Premieră în Craiova. Imobiliare Hub reunește comunitatea profesioniștilor din imobiliare din Sudul țării

Citește și: Începe seria evenimentelor Imobiliare Hub. Cele mai ample evenimente din această toamnă, se vor desfășura în patru centre regionale din România