Avem noutăți pentru tine așa că ți-am pregătit un nou episod Tech Agenda. Află despre ce este vorba!

Avem noutăți pentru tine pe Imobiliare.ro așa că te invităm să urmărești un nou episod Tech Agenda.

După implementarea achiziției extraopțiunilor pe Imobiliare.ro cu ImoPuncte direct din AdminOnline, a venit rândul achiziției extraopțiunilor și cu cardul.

Află pașii pe care trebuie să îi urmezi din noul episod Tech Agenda. Îți prezintă totul pe larg colegul nostru Alex Dozsa, B2B Marketing Coordinator.

Îți reamintim și cum poți achiziționa extraopțiuni cu ImoPuncte. Pașii pe care trebuie să îi urmezi în AdminOnline sunt prezentați în video de mai jos.

Nu uita, dacă ai întrebări, nelămuriri sau pur și simplu vrei mai multe detalii despre orice subiect, nu doar despre cel prezentat în cadrul rubricii Tech Agenda, te invităm la discuții în grupul de Facebook Parteneri Imobiliare.ro.

Îți răspundem în cel mai scurt timp și, ca membru, vei avea constant o linie directă de dialog cu echipa de product și marketing Imobiliare.ro.

A început, totodată, numărătoarea inversă, pentru a-ți depune candidatura pentru premiile Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2021.

Ai o agenție imobiliară și știi că echipa ta este cea mai performantă? Ești un dezvoltator imobiliar cu proiecte de excepție validate de piață în care calitatea și facilitățile sunt puse pe primul loc? Atunci, ce mai aștepți? Mai ai doar 7 zile la dispoziție, așa că nu mai amâna. Închidem înscrierile pe 31 martie.

Mai multe detalii despre trofeele Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2021 pot fi găsite AICI.

Informații despre membrii juriului și despre procesul de jurizare sunt disponibile AICI.

APLICĂ ACUM și nu rata șansa de a câștiga trofeul pe care îl meriți! Ne vedem apoi pe 28 mai la ediția cu numărul VI a Galei Profesioniștilor în Imobiliare. Evenimentul va fi transmis live de la Hotelul Radisson Blu din București.

Încă o noutate care ar putea să te intereseze este și că Imobiliare.ro a lansat recent, prin platforma dedicată specialiștilor Clubul Profesioniștilor în Imobiliare, primul studiu din România realizat pe tema siguranței și vulnerabilității femeii active în acest domeniu.

Rezultatele studiului, dar și poveștile celor care lucrează în real estate și sfaturile specialiștilor au fost publicate în cadrul proiectului editorial „Imobiliare pentru ele” .

Facem, astfel, un prim pas pentru a facilita un dialog deschis în imobiliarele din România pe acest subiect.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])