Light Dark

Noul concept dezvoltat de One United Properties pentru proiectul exclusivist One Verdi Park a primit autorizația de construire.

Cele două clădiri ale ansamblului dezvoltat în imediata vecinătate a parcului Verdi din zona de nord a Capitalei vor fi cele mai înalte turnuri rezidențiale exclusiviste din oraș.

Acestea vor avea o înălțime de 77 de metri și le vor oferi viitorilor rezidenți vederi panoramice asupra lacurilor Floreasca și Tei.

Stadiul lucrărilor pentru proiectul One Verdi Park în luna martie 2021.

Turnul sud din proiectul One Verdi Park este aproape în totalitate precontractat. Apartamentele din turnul nord au devenit, de curând, disponibile pentru vânzare. Acestea vor include și un proiect de design interior realizat de Lemon Interior Design, unul dintre cei mai apreciați jucători de pe piață, care va semna și amenajarea interioară a lobby-urilor celor două clădiri.

Proiectul va pune la dispoziția viitorilor rezidenți mai multe facilități. La parter vor fi amplasate un restaurant, magazine, un market, o cafenea și un salon.

One Verdi Park prevede și amenajarea de spații verzi în proporție de cel puțin 30% din suprafața totală a terenului la nivelul solului și a unui mic parc privat, accesibil doar proprietarilor, deasupra corpului care leagă cele două blocuri.

Lucrările pentru acest proiect au fost demarate spre sfârșitul anului 2019. Inițial, One Verdi Park urma să fie un proiect multifuncțional cu spații de birouri și un turn rezidențial, ambele clădiri fiind conectate la parter printr-un spațiu comercial.

Proiectul One Verdi Park cuprindea inițial și o componentă office.

În toamna anului trecut, dezvoltatorul și-a schimbat strategia și a renunțat la componenta office, care ar fi urmat să implice o suprafață totală închiriabilă de 21.000 de mp, și a decis extinderea componentei rezidențiale. Decizia a fost luată, conform reprezentanților One United Properties, pe fondul precontractării la acea dată a peste 75% din turnul rezidențial al ansamblului și în baza cererii crescute pentru acest segment de piață.

One United Properties este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte din București. Portofoliul companiei cuprinde peste 2.000 de unități rezidențiale exclusiviste și spații de birouri clasa A+, cu o valoare de piață de peste 1,1 miliarde de euro.

Citește și: Juriul a fost anunțat! Iată cine va alege agențiile câștigătoare la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021

Citește și: Peste 24.000 de locuințe, în construcție în București și împrejurimi. Ce segment de piață dispune de cea mai generoasă ofertă?

Citește și: Mersul pieței rezidențiale de lux, din perspectiva unui dezvoltator cu peste 850 de locuințe în fază de construire și alte 2.100 în plan