Light Dark

TechAgenda revine cu informații utile pentru dezvoltatorii imobiliari. Am implementat pe Imobiliare.ro mai multe noutăți care te vor ajuta să-ți scoți și mai mult în evidență proiectul.

O primă veste pe care trebuie să o afli este cea că dezvoltatorii imobiliari au acum posibilitatea de a-și administra propria pagină de proiect direct din Admin Online.

Cum faci acest lucru? Te învață, pas cu pas, colegul nostru Alex Dozsa, B2B Marketing Coordinator, în cel mai nou episod TechAgenda.

Am implementat o nouă secțiune în Admin Online – Administrare Proiecte Rezidențiale. Poți adăuga oricând informații sau poți face actualizări atunci când ai nevoie, fără să mai soliciți ajutorul echipei de suport.

O altă noutate vine din aplicația Imobiliare.ro. Adăugăm opțiunea filtrării anunțurilor după – Tipul de client.

Acum, îți poți grupa anunțurile aferente unui proiect rezidențial pentru ca cei interesați să le găsească mult mai rapid.

Nu uita, dacă ai întrebări, nelămuriri sau pur și simplu vrei mai multe detalii despre orice subiect, nu doar despre cel prezentat în cadrul rubricii TechAgenda, te invităm la discuții în grupul de Facebook Parteneri Imobiliare.ro.

Îți răspundem în cel mai scurt timp și, ca membru, vei avea constant o linie directă de dialog cu echipa de product și marketing Imobiliare.ro.

A început, totodată, numărătoarea inversă, pentru a-ți depune candidatura pentru premiile Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2021.

Ai o agenție imobiliară și știi că echipa ta este cea mai performantă? Ești un dezvoltator imobiliar cu proiecte de excepție validate de piață în care calitatea și facilitățile sunt puse pe primul loc? Atunci, ce mai aștepți? Aplică, convinge juriul și câștigă! Închidem înscrierile pe 31 martie.