Light Dark

Imobiliare.ro a câștigat trofeul pentru “Portalul imobiliar inovator al anului” la Gala Premiilor Real Estate 2023.

Lansat în ianuarie 2000, Imobiliare.ro este primul și cel mai accesat portal imobiliar din România, cu cea mai mare bază de oferte din toate categoriile.

“Despre inovație sunt multe de zis. Suntem în piață de când anunțurile imobiliare se vindeau la coț de stradă, iar astăzi facem targetări pe bază de inteligență artificială”, a explicat Daniel Crainic, Chief Marketing Officer Imobiliare.ro, în cadrul ceremoniei de desemnare a premiului.

Imobiliare.ro și-a demarat activitatea în urmă cu mai bine de 20 de ani, când conexiunea la internet se realiza prin dial-up. La ora actuală, discutăm deja despre implementarea AI în produs și marketing, dar și despre automatizarea proceselor și despre comunități de business.

Imobiliare.ro, prima versiune din anul 2000.

Obiectivul Imobiliare.ro rămâne eficientizarea procesului de căutare pentru îndeplinirea viziunii noastre – potrivirea fiecărui cumpărător cu proprietatea specifică nevoilor lui.

Imobiliare.ro în anul 2023, la aproape 24 de ani de activitate.

Evenimentul a fost organizat de Real Estate Magazine, o publicație de referință în sectorul imobiliar. Revista propune o perspectivă asupra tuturor domeniilor de afaceri sau vocaționale ce converg spre menținerea dinamismului pieței imobiliare.

Premiul a fost atribuit Imobiliare.ro în urma unui proces de jurizare. Din juriul Galei Premiilor Real Estate 2023 au făcut parte Andreea Ciobanu – CMO Hagag Development Europe, Alexandru Manea – fondator ANG Luxury Properties, Emma Toma – Head of Office Division AFI Europe România, Ionuț Angheluș – General Manager Urban Invest, Șerban Georgescu – fondator ISRA Design, Bogdan Alexandru Onea – CEO O.B.A Different By Luxury, Remus Zamfirescu – owner NOTAREM, Georgiana Constantin – partener RE/MAX Innovation, Oana Weinstein Tabacu – editorialist Real Estate Magazine și Ovidiu Nicolae Poșircă – redactor-șef Real Estate Magazine.