Light Dark

Pentru că ne dorim să susținem agenții care oferă servicii de cea mai bună calitate, am dezvoltat instrumente menite să îi ajute pe profesioniști în construirea brandului și să stimuleze creșterea gradului de încredere din partea clienților. Printre acestea se numără “Rating Agent”, cartea ta de vizită.

Opțiunea “Rating Agent” poate fi utilizată de cei care aleg pachetul de servicii Imobiliare.ro Smart, pentru vizibilitate crescută, sau pachetul Best, care oferă cea mai bună expunere anunțurilor. Acesta este un instrument cu beneficii pe termen lung.

Practic, după orice tranzacție finalizată cu succes printr-un “anunț verificat” poți cere rating de la proprietarul alături de care ai lucrat. Îți amintim că anunțurile verificate generează cu 40% mai multe leaduri și sunt evidențiate în listă printr-o etichetă specifică. Detalii AICI 

În funcție de pachetul de servicii activ, Smart sau Best, poți cere un rating simplu sau un rating avansat din partea proprietarilor. Prin ratingul simplu, un proprietar poate să îți acorde o notă generală pentru colaborarea avută. În cazul ratingului avansat, evaluarea colaborării se realizează pe baza mai multor întrebări la care va răspunde proprietarul.

Pe viitor, ne dorim să explorăm modalități de obținere a unui feedback inclusiv din partea cumpărătorilor și a altor persoane care intră în contact cu agentul imobiliar pe parcursul procesului de tranzacționare a unei proprietăți.

Ratingul va fi vizibil pe pagina agentului imobiliar doar după generarea unui număr suficient de mare de review-uri.

AFLĂ AICI detalii suplimentare despre modalitățile prin care îți poți crește afacerea împreună cu Imobiliare.ro.

CONSULTĂ ACUM noile pachete de servicii și facilitățile de care poți beneficia pentru a-ți accelera business-ul în imobiliare.

Ai și alte întrebări? Nu ezita să participi la evenimentele cuprinse în seria CPI Regional 2019 pentru a discuta direct cu membrii echipei Imobiliare.ro despre noile funcționalități cuprinse în noile pachetele de servicii. Calendarul CPI Regional 2019 este DISPONIBIL AICI.  

Citește și: Cum îți administrezi și mai eficient portofoliul de anunțuri? Instrumentul care îți spune ce face competiția

Citește și: Vrei să îți crești vizibilitatea anunțurilor în mediul online? Află cum poți avea acces la o rețea cu 11 milioane de vizitatori unici