Light Dark

În lumea mobilei, compania TANDEM se conturează ca o emblemă a rafinamentului și calității. Cu o bogată gamă de produse, de la paturi tapițate, dulapuri elegante, mobilier pentru spațiul de zi, mese și scaune pentru dining, piese special create pentru hol și până la serviciile de livrare și montaj sau consultanță pentru designul interior, TANDEM se adaptează la gusturile și necesitățile fiecărui client.

Flexibilitatea este punctul central al produselor TANDEM. Fiecare piesă poate fi personalizată, ajustată și adaptată la preferințele individuale, adăugând o notă distinctivă de eleganță și unicitate în fiecare casă. Fiecare mobilier TANDEM poartă o amprentă personală, adaptându-se perfect spațiului și stilului locuinței.

Cu o prezență marcantă în România începând cu anul 2015, brandul TANDEM are șase locații în orașe precum București, Brașov și Oradea. Fiecare dintre aceste locații aduce o notă de eleganță și calitate în casele din întreaga țară.

  • Showroom Băneasa Business & Technology Park: Șoseaua București-Ploiești nr. 42-44, Clădirea B2, București
  • Centrul de mobilă Danielli Design: Danielli Design, parter, Bul. Ghencea 154A, sector. 6, București
  • Centru de mobilă HOME & DESIGN Mall: Home & Design Mall, parter, Bul. Ghencea 126-132, sector 6, București
  • Centru de mobilă ELITE: Elite Center, parter, Bul. Ghencea, nr. 134, sector. 6, București
  • Showroom TANDEM: str. Calea București 246, Brașov
  • Showroom Oradea: str. Calea Aradului 62, ERA Shopping Park

În ultimul timp, prin intermediul consultanților imobiliari, care doresc să ofere clienților o experiență complexă, am dezvoltat o conexiune specială cu acești specialiști în domeniul imobiliar. Astfel, TANDEM este un partener de încredere, oferind o colaborare strategică pentru agenții imobiliari și dezvoltatori, ce aduce beneficii semnificative pentru ambele părți.

Înțelegem importanța unei colaborări solide și dorim să creăm o relație de succes, în care ambele părți să se bucure de avantaje reciproce. Echipa noastră vă poate ajuta să adăugați un plus de valoare și atractivitate spațiilor pe care le oferiți.

Designul rafinat și funcționalitatea inteligentă a mobilierului, calitatea superioară a materialelor folosite, posibilitatea de personalizare, livrarea și montajul profesionist, calitativ și responsabil, sunt elementele unui parteneriat de lungă durată pe care îl oferim.
Pentru a vedea produsele noastre și a discuta despre nevoile dumneavoastră specifice, vă invităm să ne contactați la [email protected] și numărul de telefon 0734277777.