Light Dark

Un proiect de regenerare urbană amplu de tip mixed-use a fost demarat în București în fosta zonă industrială Faur-Republica.

Hils Republica se va extinde pe o suprafață de 18 hectare, va include 5.000 de locuințe și va găzdui, la finalizare, o comunitate de 12.000 de oameni.

Proiectul vine cu un plan de dezvoltare ce se va întinde pe o perioadă de 10 ani. Primele 370 de locuințe sunt deja în lucru, având ca termen estimat de finalizare sfârșitul anului viitor.

“În următorii 10 ani, vom transforma zona Republica într-un nou oraș în oraș proiectat și construit de la zero”, a declarat Ionuț Negoiță, fondator și CEO Hils Development, companie care are șapte proiecte de mari dimensiuni lansate în Capitală.

Activitatea companiei de dezvoltări imobiliare este concentrată în zona de est a Bucureștiului. Proiectul fanion al celor de la Hils Development este Hils Pallady. Acesta a fost finalizat deja și cuprinde circa 1.900 de apartamente.

În luna octombrie, reprezentanții companiei au anunțat și lansarea unui proiect cu 716 apartamente pentru care lucrările ar urma să fie finalizate cel târziu la începutul anului 2025. Ansamblul este construit pe baza unui Plan Urbanistic Zonal autorizat, în trecut, de către IKEA.