Light Dark

Mediul online traversează o perioadă de dezvoltare accelerată și, odată cu aceasta, instrumentele pe care jucătorii din real estate le pot utiliza pentru creșterea vizibilității, promovare și pentru atragerea de noi clienți sunt tot mai numeroase. Ne dorim să îi sprijinim pe profesioniștii din domeniu să obțină cele mai bune rezultate și astfel să ne aducem aportul la creșterea business-urilor lor așa că am dezvoltat funcționalități noi, care să vină în întâmpinarea tuturor celor care vor să beneficieze de un nivel înalt de performanță pentru anunțurile publicate online. Pe parcursul următoarelor săptămâni ne propunem să îți prezentăm aceste noi funcționalități de care poți beneficia alegând pachetele Imobiliare.ro, dar și modul în care te pot ajuta să îți crești afacerea.

Astăzi aducem în atenția ta o oportunitate de promovare exclusivă inclusă în pachetul Best, care oferă cea mai bună expunere anunțurilor tale.

Această facilitate deosebită îți oferă acces la o rețea extinsă, cu o segmentare largă, prin utilizarea unei game variate de formate de bannere și a fost gândită special pentru ca mesajul tău să fie trasmis de fiecare dată fără compromisuri.

Practic, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți bannerul tău, iar noi ne ocupăm în continuare de promovarea acestuia în rețeaua publicațiilor Ringier, unul dintre principalele trusturi de presă din România, rețea accesată lunar de 11 milioane de vizitatori unici.

Bannerele tale vor ajunge astfel ușor la cititorii site-urilor Libertatea, Gazeta Sporturilor, Auto-Bild, Avantaje, Viva, Unica și Psyhologies.

AFLĂ AICI detalii suplimentare despre modalitățile prin care îți poți crește afacerea împreună cu Imobiliare.ro.

CONSULTĂ ACUM noile pachete de servicii și facilitățile de care poți beneficia pentru a-ți accelera business-ul în imobiliare.

Ai și alte întrebări? Nu ezita să participi la evenimentele cuprinse în seria CPI Regional 2019 pentru a discuta direct cu membrii echipei Imobiliare.ro despre noile funcționalități cuprinse în pachetele de servicii dedicate profesioniștilor în real estate. Calendarul CPI Regional 2019 este DISPONIBIL AICI.