Light Dark

Imobiliare.ro, site-ul de imobiliare cu cea mai mare încredere din partea utilizatorilor, devine coorganizator al Salonului Imobiliar București (SIB), cel mai mare eveniment din România dedicat pieței de real estate. Aproximativ 10.000 de vizitatori aflați în căutarea unei proprietăți în Capitală, în țară sau peste hotare sunt așteptați să participe la evenimentul care va fi organizat, în perioada 26-28 aprilie, la Palatul Parlamentului.

“Ne bucură acest parteneriat. Credem că expertiza noastră reunită, de organizare de evenimente, respectiv de marketare a proprietăților în mediul digital, va crea o nouă experiență, iar ediția SIB din această primăvară va fi una foarte atractivă pentru cumpărători și investitori”, a declarat Daniel Crainic, director de marketing Imobiliare.ro.

“Atât noi, Salonul Imobiliar București, cât și Imobiliare.ro, ne ferim să spunem despre noi că suntem cei mai buni în domeniile noastre, chiar dacă auzim asta de fiecare dată. Alegem să facem lucrurile cu profesionalism, singurul mod în care putem conferi împreună credibilitate pe o piață care are nevoie să se uite la noi și să ne creadă pe cuvânt. Cuvântul nostru se rezumă în servicii oferite impecabil și dedicare 100% clientului nostru final. Este lesne de înțeles de ce într-o lume în continuă mișcare online (Imobiliare.ro) și-a dat mâna cu offline (SIB) în cadrul unui parteneriat din care vor avea de câștigat investitorii, dezvoltatorii, agențiile și toți cei care își doresc o casă în 2024”, a declarat Dora Pătrașcu, PR Executive K-Group.

Mai bine de 100 de expozanți sunt așteptați să ia parte la SIB, iar partenerii Imobiliare.ro vor putea beneficia de pachete speciale – 40% din valoarea standului bonus în servicii Imobiliare.ro și bonus adițional în mp. Pentru mai multe detalii contactează consultantul tău Imobiliare.ro.

Printre expozanții care au confirmat deja participarea la SIB se numără Akcent Development, Intero Property Development, Vivacity, Hercesa, Fortim, AXXIS, Imobiliare Dubai, Cavar, Romco, Siena Residence, L’air Pur Residence, 6 Origins Villas, The 8 Residence și Building Ștefan. Imobiliare.ro Finance, brokerul de credite din cadrul grupului Imobiliare.ro, va oferi, totodată, consultanță vizitatorilor la stand pentru ca aceștia să poată alege creditul potrivit nevoilor lor.

Ediția SIB de la sfârșitul lunii aprilie va include o ofertă totală estimată la 100.000 de proprietăți aflate în România și în străinătate, cu prețuri pornind de la 36.500 de euro. Vizitatorii vor putea beneficia de reduceri de prețuri însumând milioane de euro, iar organizatorii le vor pune la dispoziție degustări de vin, înghețată și alte delicatese, plus un voucher de 500 de euro pentru achiziția unei proprietăți în cadrul evenimentului. Toți participanții se vor putea înscrie la o tombolă cu un premiu în valoare de 25.000 de lei.

Imobiliare.ro, primul site de imobiliare implicat direct în organizarea târgurilor de profil

Este a doua oară când Imobiliare.ro se găsește în rolul de coorganizator al unui târg imobiliar. Prima astfel de colaborare s-a realizat la mijlocul lunii martie la Timișoara și a marcat, totodată, o premieră în România, Imobiliare.ro devenind primul site de imobiliare care s-a implicat direct în organizarea unui astfel de eveniment.

La Târgul Imobiliar Timișoara, organizat alături de Inform Media, au luat parte 1.500 de vizitatori și unii dintre cei mai mari dezvoltatori din regiunea de vest a țării.

În 2024, Imobiliare.ro împlinește 24 de ani de prezență pe piața de real estate și 17 ani de experiență în organizarea de evenimente dedicate dezvoltării comunității imobiliare. Peste 2.500 de participanți au luat parte doar anul trecut la evenimentele Imobiliare.ro HUB și la gala Imobiliare.ro AWARDS, singura recunoscută la nivel național, care își propune recunoașterea excelenței în rândul jucătorilor din real estate.