Light Dark

Dăm startul înscrierilor în cursa pentru găsirea marilor câștigători ai Galei Imobiliare.ro AWARDS. Premiem excelența în real estate așa cum te-am obișnuit și lansăm o invitație tuturor jucătorilor cu performanțe remarcabile să aplice pentru a obține unul sau, de ce nu, mai multe dintre trofeele noastre, cele mai râvnite în rândul profesioniștilor activi pe piața rezidențială din România.

Pe scena Imobiliare.ro AWARDS vor urca reprezentanți ai celor mai bune agenții imobiliare din țară, lideri cu viziune și dezvoltatori pentru care calitatea primează. Premiile vor fi acordate, ca în fiecare an, cu ajutorul unui juriu echidistant. Poți fi și tu unul dintre marii câștigători, trebuie doar să aplici! CANDIDEAZĂ ACUM

Gala Imobiliare.ro AWARDS a devenit deja o tradiție în rândul profesioniștilor din real estate și este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Pornit ca o recunoaștere a partenerilor Imobiliare.ro cu rezultate deosebite, în 2024 evenimentul ajunge la ediția a IX-a și reunește membri marcanți ai pieței imobiliare. Ți-am pregătit peste 30 de trofee, împărțite în trei categorii – Agenții imobiliare, Dezvoltatori imobiliari și Oameni în imobiliare.

Agențiile din marile orașe ale țării cu cele mai bune rezultate în 2023, dar și cele care au dau dovadă de o creștere spectaculoasă sau care au acordat o atenție deosebită educației în rândul echipelor lor vor fi premiate. Digitalizarea și inovația sau performanțele în vânzarea de proprietăți internaționale sunt, de asemenea, importante și vor fi premiate în cadrul evenimentului. Lista completă a premiilor dedicate agențiilor imobiliare poate fi consultată AICI.

Dezvoltatorii cu rezultate excepționale în 2023, care le oferă locuitorilor din proiectele lor cel mai bun mix de servicii și facilități, cei cu investiții substanțiale în comunitățile locale sau în proiecte de regenerare urbană vor fi în atenția juriului Imobiliare.ro AWARDS. Dezvoltatorii vor putea, totodată, să-și înscrie candidaturile pentru premii precum “Proiectul high-end al anului 2023”, “Proiectul anului 2023 în segmentul middle market”, “Cel mai bun ansamblu rezidențial de tip boutique”, “Proiectul anului 2023 de case sau vile” sau “Cel mai bun concept nou 2023”. Consultă lista completă a premiilor dedicate dezvoltatorilor imobiliari AICI.

Nu trecem cu vederea nici rezultatele excepționale obținute pe cont propriu așa că vom premia la gala Imobiliare.ro AWARS “Agentul imobiliar al anului 2023”, “Antreprenorul anului 2023”, “Contribuția continuă în imobiliare 2023”, “Influencerul anului 2023 în imobiliare” și “Leadershipul anului 2023 în imobiliare”. Introducem anul acesta un premiu special în această categorie pentru femeile care s-au dedicat unei cariere în real estate. Află detalii despre premiile din categoria Oameni în imobiliare AICI.

Te poți înscrie în cursa pentru premiile Imobiliare.ro AWARDS până pe 17 aprilie. CANDIDEAZĂ ACUM

Juriul care va analiza candidaturile înscrise în concurs la categoria “Dezvoltatori imobiliari” este format din: Răzvan Cuc – Președintele RE/MAX România, Andrei Sârbu – CEO SVN România, Ioana Oltean – CEO Napoca Imobiliare, Daniel Crainic – CMO Imobiliare.ro și Andreea Popa – Senior Consultant Imobiliare.ro Market 360.

Juriul care va analiza candidaturile înscrise în concurs la categoriile “Agenții imobiliare” și “Oameni în imobiliare” este format din: Roxana Repanovici – Sales Director Residential Division One United Properties, Iulian Niculae – Președintele comisiei de educație APAIR, Călin Centea – Head of Sales ISHO, Răzvan Ionescu, CCO Imobiliare.ro, Corina Vârlan – Content Manager Imobiliare.ro.

Gala Imobiliare.ro AWARDS va fi organizată în București pe 17 mai, la Nord Events Center by Globalworth, începând cu ora 19:00. CUMPĂRĂ BILET