Light Dark

Piața imobiliară din Cluj-Napoca bate record după record în ultima perioadă. Cel mai recent, Indicele Imobiliare.ro a scos la iveală faptul că prețul mediu solicitat pentru apartamentele listate la vânzare a depășit pragul de 2.660 euro/mp util, acesta fiind și cel mai ridicat nivel atins în țară. Te așteptăm la evenimentul Imobiliare.ro HUB pentru a afla de la experți, dar și de la autoritățile locale, cât de sustenabilă este creșterea pieței pe termen lung, dar și care sunt direcțiile de dezvoltare ale orașului și ce oportunități mai există pe plan local în sectorul de real estate. Participă și tu!

Imobiliare.ro HUB Cluj-Napoca va fi organizat, pe 9 aprilie, la Grand Hotel Italia. Cel mai așteptat moment al evenimentului, panelul de dezbateri, va include voci cu greutate din imobiliare, dar și perspectiva autorităților locale.

Participă în calitate de speakeri Cătălin Priscorniță – CEO și fondator Blitz, Răzvan Cuc – Președinte RE/MAX România, Petru Ciurtin – Regional Manager BCR, Ioana Oltean – CEO Napoca Imobiliare, Călin Centea – Head of Sales ISHO, Daniela Maier – Președintele Ordinului Arhitecților din România filiala Transilvania, și Emil Boc – Primarul Municipiului Cluj-Napoca.

Discuțiile moderate de Dan Niculae, Managing Director Imobiliare.ro Finance, vor avea ca principală temă – “Cluj-Napoca, încotro? Mai e loc de creștere pe o piață imobiliară de 5 stele?”.

Am pregătit pentru tine detalii în premieră despre planul de acțiune Imobiliare.ro și direcțiile strategice în care investim, dar și informații la cald despre tendințele identificate în rândul cumpărătorilor și chiriașilor în baza celui mai nou studiu de piață pe care l-am realizat. Nu vor lipsi nici veștile despre de noile feature-uri și servicii pe care le dezvoltăm sau despre modalitățile în care creștem numărul de lead-uri generate pentru partenerii noștri. Vei afla toate aceste detalii de la Dan Puică, CEO Imobiliare.ro, și de la Răzvan Ionescu, CCO Imobiliare.ro.

Andreea Popa, Senior Consultant Imobiliare.ro Market 360, îți va prezenta tendințele apărute la nivelul cererii pe piața rezidențială din Cluj-Napoca, dar și situația ofertei de locuințe disponibile pe plan local atât la vânzare, cât și la închiriere. Nu vor lipsi nici detalii referitoare la evoluția prețurilor.

Avem și informații despre mersul pieței de creditare la Imobiliare.ro HUB Cluj-Napoca. Doru Iliescu, General Manager Imobiliare.ro Finance, vine să ne prezinte o analiză detaliată a principalilor indicatori financiari-bancari. Când ne putem aștepta la dobânzi și mai atractive? Participă la eveniment și vei afla. Înscrierile se fac gratuit AICI.

La Imobiliare.ro HUB Cluj-Napoca participă și un invitat special care te va învăța cum să faci bani inteligent în vremuri nebune. Este vorba despreAdrian Asoltanie, trainer și antreprenor, care îți va prezenta cele mai bune modalități în care îți poți gestiona bugetul personal și te va învăța metodele prin care poți să economisești fără să te temi că inflația îți va consuma din valoarea banilor.Află mai multe detalii.

La final, ți-am pregătit o sesiune de networking de tip “Drinks Before Home” susținută de Blitz. Facilităm astfel discuțiile de la profesionist la profesionist și te ajutăm să formezi relații cât mai strânse în comunitatea de real estate din Cluj-Napoca. Detalii aici.

Delta Studio – unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii integrate pentru interioare din România, DS Automobiles, prin Mega Group Timișoara, Crama Petro Vaselo, Banca Comercială Română, CRM REBS – publicare automată pe portaluri, website agenție imobiliară, contracte digitale și multe altele și ISHO – proiect mixed-use care își propune să fie un reper al Timișoarei de mâine sunt ceilalți parteneri ai Imobiliare.ro HUB Cluj-Napoca. Reprezentanții proiectului ISHO vor veni și cu o oportunitate unică de colaborare pentru participanții evenimentului. Află detaliile la Imobiliare.ro HUB Cluj-Napoca. PARTICIPĂ ȘI TU!