Light Dark

Peste 200 de candidaturi au fost înscrise în concurs pentru premiile Imobiliare.ro AWARDS de anul acesta. Juriul deliberează și până la sfârșitul săptămânii vom afla care sunt finaliștii celor trei categorii – “Agenții imobiliare”, “Dezvoltatori imobiliari” și “Oameni în Imobiliare”.

Gala Imobiliare.ro AWARDS, eveniment care are ca obiectiv recunoașterea excelenței jucătorilor activi în sectorul de real estate, a ajuns la ediția cu numărul IX. Mai bine de 30 de trofee au fost puse în joc anul acesta, iar juriul nostru specializat a avut misiunea de a analiza în detaliu candidaturile și de a puncta fiecare brand sau persoană înscrisă în concurs în funcție de o serie de criterii stricte.

Finaliștii vor fi anunțați până la sfârșitul săptămânii. Vom afla însă cine sunt câștigătorii doar pe 17 mai în cadrul galei Imobiliare.ro Awards. Nici membrii juriului nu știu, în momentul de față, rezultatele finale pentru că deliberările s-au realizat în mod individual.

Evenimentul Imobiliare.ro AWARDS va fi organizat în București, la NORD Events Center by Globalworth, începând cu ora 19:00. Mai multe detalii AICI.