Light Dark

Perfecționează-ți arta vânzării și dezvoltă o gândire bazată pe reziliență și profesionalism participând la un masterclass de excepție susținut de un specialist în real estate cu peste 20 de ani de experiență pe piața imobiliară din SUA. Rezervă-ți locul acum!

Zola Szerencses, trainer acreditat al National Association of Realtors – cea mai mare organizație dedicată profesioniștilor activi în sectorul de real estate din SUA cu peste 1,5 milioane de membri, este prezent în a doua zi a evenimentului Imobiliare.ro HUB 2024 cu un masterclass pe tema “Investește în succesul tău și consolidează-ți afacerea în doar 6 luni”.

Vei avea parte de 5 ore intensive de învățare, sfaturi utile bazate pe experiența din teren a specialistului străin și informații care au potențialul de a te ajuta să-ți crești exponențial rata de semnare a contractelor cu proprietarii.

Masterclassul “Investește în succesul tău și consolidează-ți afacerea în doar 6 luni” este organizat în parteneriat cu Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România, lider în dezvoltarea de standarde profesionale privind desfășurarea unei activități imobiliare eficiente, profitabile și etice.

Prețul unui bilet este de 139 euro+TVA. Rezervă-ți locul ACUM.

Găsești aici agenda completă a evenimentului Imobiliare.ro HUB 2024 și detalii despre speakerii care vor urca pe scena noastră pe 16 mai, la NORD Events Center by Globalworth.

Citește și: Lecții în real estate cu un specialist din SUA cu peste 20 de ani de experiență. Învață să construiești un business durabil la Imobiliare.ro HUB Național