Light Dark

S-au deschis înscrierile pentru cel mai mare eveniment dedicat exclusiv profesioniștilor din sectorul de real estate – Imobiliare.ro HUB 2024. Rezervă un loc acum!

Evenimentul Imobiliare.ro HUB 2024 cu tema “Investesc în mine, investim în comunitate” va fi organizat în București, pe 16 mai, la NORD Events Center by Globalworth.

Ți-am pregătit o zi plină de informații valoroase despre mersul pieței rezidențiale, cu invitați de top care vor pune pe masă strategii care te vor ajuta să ai un business durabil inclusiv într-un climat în continuă schimbare și povești care te pot inspira să-ți atingi adevăratul potențial nu doar pe plan profesionial, ci și pe plan personal.

Am invitat la Imobiliare.ro HUB 2024 un specialist cu peste 20 de ani de experiență pe cea mai puternică piață imobiliară din lume. Zola Szerencses, trainer în cadrul National Association of Realtors – cea mai mare organizație dedicată specialiștilor în real estate din SUA ce reprezintă 1,5 milioane de membri, te va învăța, pas cu pas, ce trebuie să faci pentru a avea un business sănătos. Mai multe detalii aici.

Afli ce spun cifrele despre mersul pieței rezidențiale în prima parte a anului, dar și care sunt tendințele pe piața de creditare de la Dan Niculae, Managing Director Imobiliare.ro Finance. În plus, dacă participi la eveniment afli de la Dan Puică, CEO Imobiliare.ro, care este planul nostru de acțiune în 2024, dar și care sunt direcțiile strategice în care investim.

Tema dezbaterilor moderate de Răzvan Ionescu, CCO Imobiliare.ro, va fi la această ediție “Orașul de 15 minute, între concept și realitate. Investiții în viitorul comunităților”. Aflăm ce fac profesioniștii în real estate pentru a rezolva nevoile cumpărătorilor, de ce este necesară reinventarea și adoptarea acestui concept, dar și cât de accesibile sunt, de fapt, locuințele din România.

Participă la panelul organizat în cadrul evenimentului Imobiliare.ro HUB 2024:

  • Ovidiu Șandor – fondator Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului ISHO din Timișoara
  • Bogdan Bălașa – General Manager HILS Development, companie cu proiecte de mari dimensiuni în București ce finalizează peste 1.000 de apartamente anual
  • Cristian Popa – membru al Consiliului de Administrație al Băncii Naționale a României cu peste 15 ani de experiență în sectorul financiar
  • Antoanela Comșa – Director General Adjunct Meta Estate Trust, președinte Gran Via România și membru de bord AREI
  • Cătălin Priscorniță – CEO Blitz, rețea de agenții imobiliare cu prezență în peste 26 de orașe și mai bine de 4.500 de tranzacții încheiate anul trecut.

ÎNSCRIERI GRATUITE AICI. PARTICIPĂ ȘI TU!

În partea a doua a evenimentului ne propunem să-ți oferim inspirație și motivație din povești de succes. Sesiunea “One on One” va include interviuri realizate de Ștefana Todică, jurnalist ProTV, alături de :

  • Acad. Prof. Dr. Leon Dănăilă – medic neurochirurg și autorul cărții “Neuroplasticitatea: Secretul logevității creierului”
  • Marius Manole – actor al Teatrului Naţional “I.L.Caragiale” din Bucureşti
  • Adrian Asoltanie – trainer și antreprenor de aproape 20 de ani cu cele mai bune metode prin care îți poți gestiona corect finanțele. Vreau să mă înscriu!

Dedicăm ultima parte a evenimentului divertismentului. Campionii mondiali la mentalism Lucca și Anca vor face un show impresionant la Imobiliare.ro HUB 2024, iar la final vă așteptăm la cină și la o degustare de vinuri cu oportunități de networking cu ceilalți participanți care te pot ajuta să construiești relații strânse de business pentru viitor.

Nu uita, participarea este gratuită, dar numărul de locuri în sală este limitat. Înscrierile pentru evenimentul Imobiliare.ro HUB 2024 sunt necesare și pot fi făcute AICI.

Evenimentul Imobiliare.ro HUB Național este realizat cu sprijinul Delta Studio, ISHO, BCR, CRM REBS, Blitz, Petro Vaselo Winery, DS Automobiles prin Mega Group și Tandem.

Ți-am pregătit o surpriză și pe 17 mai. Trainerul NAR Zola Szerencses va susține un MASTERCLASS pe tema “Investește în succesul tău și consolidează-ți afacerea în doar 6 luni”. Te așteaptă 5 ore intensive de curs în care vei învăța cum să duci afacerea ta imobiliară la un nou nivel. Află detalii și cumpără bilet aici.