Light Dark

Un specialist cu mai bine de două decenii de experiență pe cea mai puternică piață imobiliară din lume vine la evenimentul Imobiliare.ro HUB 2024 din 16 mai și te va învăța tot ce trebuie să faci pentru ca businessul tău său fie unul sănătos.

Află de la Zola Szerencses, trainer acreditat al National Association of Realtors – organizație din SUA ce reprezintă 1,5 milioane de profesioniști în imobiliare, care sunt practicile pe care trebuie să le aplici pentru a obține succesul în acest domeniu.

Participă la evenimentul Imobiliare.ro HUB 2024, care va fi organizat în București la NORD Events Center by Globalworth, și învață de la un specialist cum poți dezvolta la rândul tău o afacere durabilă chiar și pe o piață în continuă schimbare.

Sesiunea “Mastering Real Estate: A Journey of Resilience and Success” se va desfășura în intervalul 10:00-11:00. Participarea la eveniment este gratuită și se realizează pe bază de înscriere. REZERVĂ UN LOC.

Agenda completă a evenimentului Imobiliare.ro HUB 2024 poate fi consultată AICI.

Te invităm și pe 17 mai la un MASTERCLASS de excepție susținut tot de Zola Szerencses. Vei avea parte de 5 ore intensive în care vei învăța cum să-ți consolidezi afacerea în doar 6 luni. Află mai multe detalii și cumpără bilet AICI.