Light Dark

Te-ai întrebat oare în ultimul timp cum ai putea să investești eficient în perioade marcate de incertitudine ca cele cu care ne tot confruntăm pentru a te bucura, pe viitor, de prosperitate? Sau poate vrei să afli rețeta perfectă pentru gestionarea bugetului personal? Dar metodele prin care economisești fără să te temi că inflația îți va consuma din valoarea banilor? Te invităm să participi la evenimentele regionale Imobiliare.ro HUB pentru a afla răspunsurile la toate aceste întrebări de la invitatul nostru special – Adrian Asoltanie.

Participă la evenimentele regionale Imobiliare.ro HUB organizate anul acesta în Arad, Timișoara, Cluj-Napoca, Oradea, Iași, Brașov și Sibiu și vei avea ocazia de a te afla față în față cu un specialist care te va ajuta să iei cele mai bune decizii când vine vorba despre investiții și finanțe personale.

Adrian Asoltanie este trainer, speaker și antreprenor de aproape 20 de ani. El a învățat în cel mai dur mod lecțiile crizei din anul 2009 la nivel personal și în business, iar apoi s-a decis să ajute cât mai mulți oameni să evite greșelile scumpe și dureroase pe care le-a făcut.

Te așteptăm la întâlnirea profesioniștilor din imobiliare să-l cunoști pe Adrian Asoltanie și să afli metodele lui de gestionare a finanțelor personale! Am dat deja startul înscrierilor pentru evenimentele Imobiliare.ro HUB. Nu uita, participarea este gratuită, dar numărul de locuri disponibile în sală este limitat. ÎNSCRIERI GRATUITE AICI.

Calendarul evenimentelor regionale Imobiliare.ro HUB în prima parte a anului:

  • 6 martie Imobiliare.ro HUB Arad
  • 7 martie Imobiliare.ro HUB Timișoara
  • 9 aprilie Imobiliare.ro HUB Cluj-Napoca
  • 10 aprilie Imobiliare.ro HUB Oradea

În toamnă revenim cu noi întâlniri ale profesioniștilor din real estate organizate în Iași, Brașov și Sibiu. Rămâi alături de noi și află când ajungem în orașul tău!