Light Dark

În cel mai nou interviu din seria Imobiliare.ro Talks, Răzvan Cuc, președintele uneia dintre cele mai puternice rețele de birouri imobiliare francizate – REMAX România, vine cu o serie de declarații emoționante cu privire la momentele importante din viața sa și deciziile pe care le-a luat atunci când și-a achiziționat prima locuință. Vezi interviul aici.

Invitat în seria de interviuri Imobiliare.ro Talks pentru a oferi o serie de prognoze imobiliare pentru anul 2024, Răzvan Cuc și-a exprimat optimismul în ceea ce privește sectorul imobiliar. “Prețurile vor crește. Deci, nicidecum o criză în imobiliare, mă îndoiesc că va apărea ceva. Eu aș zice că avem toate premisele ca piața din România să evolueze.” Vezi aici interviul complet.

Întrebat la finalul interviului despre anul în care a devenit pentru prima dată proprietarul unei locuințe, Răzvan Cuc a mărturisit că primul apartament și l-a achiziționat la vârsta de 28 de ani, după o amânare a deciziei de aproximativ 5-6 ani.

“Da, e o poveste interesantă. Eu nu am fost niciodată angajat și mereu mi-au plăcut afacerile; am încercat să construiesc singur. Nefiind un copil cu resurse, a trebuit să-mi construiesc viața singur cumva. Și am început de tânăr, de când eram student (în anii aceia, imediat după Revoluție), să fac bani. Am tot amânat momentul achiziției unui apartament, m-am căsătorit și am amânat-o vreo 5-6 ani, chiar dacă aș fi putut să-mi cumpăr un apartament, pentru că am preferat să-mi investesc banii, am riscat în diferite afaceri și cred că primul apartament l-am cumpărat la 28 de ani.”

Sfatul pe care președintele celei mai mari francize din România și-ar fi dorit să îl primească la 28 de ani

Întrebat care ar fi fost sfatul pe care ar fi dorit să-l primească la 28 de ani, atunci când a achiziționat locuința, președintele RE/MAX România a declarat: “Analizează-ți foarte bine nevoile, exersează mental locuirea în zona pe care o visezi. Adică, dacă ești un tip care ține foarte mult la liniște, caută într-o zonă care să fie liniștită și documentează-te dacă zona aceea este liniștită. Adică, m-aș duce până acolo încât aș zice închiriază un apartament o lună, trei nopți și vezi dacă zona este chiar așa cum o visezi tu. Pentru că dacă nu faci introspecția aceasta, riști să trezești într-un vis care nu-i al tău. Mi-ar fi plăcut ca cineva să mă facă atent la analiza nevoilor. Sigur că și bugetele sunt importante, nu te supraîndatora, pentru că apoi plătești 30 de ani, o viață întreagă pentru un vis. Deci analizează atent nevoile.” Aici răspunsul.

În România, RE/MAX este una dintre cele mai mari rețele de birouri imobiliare francizate, având, în prezent, peste 60 de francize și peste 700 de membri. La nivel mondial, RE/MAX este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 140.000 de agenți afiliați, în 8.300 de birouri, aflate în peste 110 ţări din întreaga lume.