Light Dark

Dăm startul evenimentelor regionale din seria Imobiliare.ro HUB cu o întâlnire a profesioniștilor din real estate organizată în Arad. Te așteptăm cu cele mai noi informații despre mersul pieței rezidențiale, invitați de top și o temă captivantă – “Investesc în mine, investim în comunitate!”.

Evenimentul Imobiliare.ro HUB Arad se organizează pe 6 martie la Vechiul Cazinou, începând cu ora 9:00. ÎNSCRIERI GRATUITE AICI.

Participanții vor afla cele mai noi informații despre tendințele care prind contur pe piața rezidențială locală, atât pe segmentul vânzărilor de locuințe, cât și pe cel al închirierilor. Nu vor lipsi detalii din culisele Imobiliare.ro cu privire la feature-uri pe care le dezvoltăm și informații despre modalitățile prin care și tu poți obține mai multe leaduri.

La Imobiliare.ro HUB Arad avem pentru tine și doi invitați speciali. Primarul Municipiului Arad, Călin Bibarț, ni se alătură pentru o discuție despre obiectivele strategice în dezvoltare pe plan local și despre atragerea investițiilor.

Adrian Asoltanie, trainer și antreprenor de 20 de ani, îi va învăța, totodată, pe cei care vor participa la eveniment cum să facă bani inteligent în timpuri nebune. Invitatul nostru le va oferi celor prezenți în sală inclusiv cele mai bune metode de gestionare a bugetului personal. Află mai multe detalii AICI.

Nu va lipsi nici panelul de dezbateri cu tema “Merită să investim în Arad? Oportunități pe piața rezidențială și perspective de viitor” la care vor lua parte invitați din comunitatea imobiliară din Arad și nu numai.

Vor urca pe scena Imobiliare.ro HUB Arad: Andrei Lauluciu – CEO Property Lab, Ionel Rășinar – CEO Golden Real Estate, Gabriel Apostu – Cofondator Apostu Estate, Adela Tanasă – CEO Divizia Via Carmina și Călin Centea – Head of Sales ISHO. Panelul va fi moderat de Dan Niculae, Managing Director Imobiliare.ro Finance.

Partenerii evenimentului Imobiliare.ro HUB Arad sunt Delta Studio, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii integrate pentru interioare din România, DS Automobiles prin Mega Group Timișoara, și ISHO, un reper al Timișoarei de mâine. Reprezentanții proiectului mixed-use ISHO vin în întâmpinarea agenților imobiliari care vor participa la eveniment cu o oportunitate de colaborare. Detaliile la Imobiliare.ro HUB Arad.

CONSULTĂ AICI AGENDA COMPLETĂ a evenimentului Imobiliare.ro HUB Arad. Înscrierea este gratuită, dar limitată de numărul de locuri disponibile în sală. Participă și tu!