Light Dark

Începe numărătoarea inversă până la evenimentul Imobiliare.ro HUB Timișoara. Ne vedem pe 7 martie, la Cinema Timiș, cu date la zi despre mersul pieței rezidențiale, speakeri de top și o temă captivantă – “Investesc în mine, investim în comunitate!”. Participă și tu la cea mai așteptată întâlnire din Timișoara a profesioniștilor din imobiliare!

Agenda Imobiliare.ro HUB Timișoara cuprinde informații din culisele Imobiliare.ro despre direcțiile strategice în care investim, noile feature-uri dezvoltate și modalitățile prin care poți obține și tu mai multe leaduri. Aflăm toate aceste detalii de la Dan Puică, CEO Imobiliare.ro, și de la Răzvan Ionescu, CCO Imobiliare.ro.

Ți-am pregătit, de asemenea, o sesiune care cu siguranță va fi de mare interes pentru orice profesionist în real estate în cadrul căreia vei afla de la Andreea Popa, Senior Consultant Imobiliare.ro Market 360, ce spun cifrele despre piața rezidențială locală.

Vei afla care sunt tendințele apărute pe plan local în cerere și ofertă, atât pe segmentul de vânzare de locuințe, cât și pe cel aferent închirierilor. La toate acestea se vor adăuga și informații legate de evoluția prețurilor.

market 360

Nu va lipsi nici panelul de dezbateri. Anul acesta îți propunem tema “Merită să investim în Timișoara? Oportunități pe piața rezidențială și perspective de viitor“. La discuțiile moderate de Dan Niculae, Managing Director Imobiliare.ro Finance, vor participa Jan Demeyere – Cofondator Speedwell, Tiberiu Orza – CEO Nord One, Călin Centea – Head of Sales ISHO, Marius Șchiopotă – CEO Hitch & Mosher, Alexandru Apostu – Cofondator Apostu Estate și Ruben Lațcău – viceprimarul Timișoarei.

Participă la evenimentul Imobiliare.ro HUB și vei afla ce oportunități găsim în real estate pe plan local și ce factori au determinat business-uri importante să parieze pe piața rezidențială din Timișoara. ÎNSCRIERI GRATUITE AICI. Grăbește-te, numărul de locuri este limitat.

Avem, totodată, un invitat special care te va învăța cum să faci bani inteligent în timpuri nebune. Este vorba despre Adrian Asoltanie, trainer și antreprenor, care îți va prezenta cele mai bune modalități în care îți poți gestiona bugetul personal și te va învăța metodele prin care poți să economisești fără să te temi că inflația îți va consuma din valoarea banilor. Află mai multe detalii.

Partenerii evenimentului Imobiliare.ro HUB Timișoara sunt Delta Studio – unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii integrate pentru interioare din România, ISHO – proiect mixed-use care își propune să fie un reper al Timișoarei de mâine, Apostu Estate – agenție imobiliară cu birouri în Timișoara și Arad, Crama Petro Vaselo și DS Automobiles, prin Mega Group Timișoara.

Reprezentanții proiectului ISHO vin în întâmpinarea agenților imobiliari care vor participa la eveniment cu o oportunitate de colaborare în premieră. Detaliile la Imobiliare.ro HUB Timișoara. PARTICIPĂ ȘI TU!

CONSULTĂ AICI AGENDA COMPLETĂ a evenimentului Imobiliare.ro HUB.