Light Dark

Când spui imobiliare, la ce te gândești? Cărămidă, mortar și beton? Nu. Aceste lucruri par mai degrabă triviale, atunci când iei în considerare emoțiile uneori copleșitoare pe care le simt cei implicați în orice proces de vânzare-cumpărare, faptul că vise devin realitate zi de zi în imobiliare, comunități se formează și adună laolaltă oameni cu aceleași valori sau aspirații și familii reușesc să obțină acea liniște și siguranță neprețuită de acasă.

Și cine rezonează cu adevărat cu toate acestea, iar în plus are căldura și viziunea necesară pentru a aduce împreună omul și locuința potrivită? Dar răbdarea, perseverența, atenția și puterea de a planifica totul până în cel mai mic detaliu? Cu siguranță, femeia.

În luna martie sărbătorim femeile care și-au dedicat timpul și priceperea sectorului rezidențial al lumii imobiliare, lăsându-și amprenta asupra acestuia. Credem cu tărie că energia feminină este vitală în acest domeniu și ne dorim să le încurajăm pe cele care se gândesc să ia drumul unei cariere în imobiliare oferindu-le un sfat și o vorbă bună din partea altor doamne și domnișoare care fac deja performanță în real estate.

Astăzi aflăm de ce ai nevoie pentru a excela într-o carieră în imobiliare de la Daniela David, Broker/Owner Exclusive Brokers, agenție imobiliară din București. Daniela spune că succesul în real estate nu are, de cele mai multe ori, nimic de-a face cu faptul că ești femeie sau bărbat, dar că totuși femeile dețin în mod natural abilități care le fac potrivite pentru o carieră în acest domeniu.

Este vital, ne explică ea, să înțelegi acest sector și să faci mișcările potrivite pentru a descoperi oportunități înainte ca oricine altcineva să le obțină și să te axezi pe construirea unei reputații. În cazul femeilor, capacitatea lor de organizare, felul în care abordează persoanele din jur și empatia sunt câteva dintre trăsăturile foarte apreciate în spațiul imobiliar pe care acestea le au în mod natural. Se adaugă și perseverența, un alt element important atunci când vrei să-ți construiești o carieră în real estate.

“De obicei, femeile nu renunță rapid și perseverează în găsirea unor soluții optime pentru îndeplinirea solicitărilor diverse ale clienților”, ne spune Daniela.

Abilitatea femeilor de a rezolva probleme, dar și atenția lor sporită la detalii sunt alte avantaje în favoarea lor.

Reprezentanta Exclusive Brokers vine și cu un sfat în întâmpinarea celor care se gândesc să facă primii pași în real estate. “Ca să poți să începi o carieră în imobiliare trebuie să ai abilități excelente de negociere, de persuasiune, să fii adaptabil, muncitor și pregătit să pornești într-o călătorie de învățare care nu se va termina niciodată. Pentru început, este extrem de important să ceri sfaturi de la persoane cu experiență în domeniu și să-ți selectezi cu atenție colaboratorii astfel încât să parcurgi cel mai scurt drum spre succes”, spune Daniela David.