Light Dark

Când spui imobiliare, la ce te gândești? Cărămidă, mortar și beton? Nu. Aceste lucruri par mai degrabă triviale, atunci când iei în considerare emoțiile uneori copleșitoare pe care le simt cei implicați în orice proces de vânzare-cumpărare, faptul că vise devin realitate zi de zi în imobiliare, comunități se formează și adună laolaltă oameni cu aceleași valori sau aspirații și familii reușesc să obțină acea liniște și siguranță neprețuită de acasă.

Și cine rezonează cu adevărat cu toate acestea, iar în plus are căldura și viziunea necesară pentru a aduce împreună omul și locuința potrivită? Dar răbdarea, perseverența, atenția și puterea de a planifica totul până în cel mai mic detaliu? Cu siguranță, femeia.

În luna martie sărbătorim femeile care și-au dedicat timpul și priceperea sectorului rezidențial al lumii imobiliare, lăsându-și amprenta asupra acestuia. Credem cu tărie că energia feminină este vitală în acest domeniu și ne dorim să le încurajăm pe cele care se gândesc să ia drumul unei cariere în imobiliare oferindu-le un sfat și o vorbă bună din partea altor doamne și domnișoare care fac deja performanță în real estate.

Astăzi aflăm de ce pot excela femeile în imobiliare de la Cristina Stoianovici – CEO, Executive Partner | Realtor REALT, agenție imobiliară specializată pe segmentul rezidențial premium și de lux din București.

Din punctul său de vedere, capacitatea de analiză și de sinteză, intuiția, aptitudinile de ascultare, empatia și abilitatea de a anticipa nevoile celui din fața sa sunt toate atuuri pe care o femeie le deține și le poate folosi cu succes într-o carieră în domeniul imobiliar.

Ea vine și cu un sfat în întâmpinarea oricărei femei care se gândește să pornească pe acest drum. “Să aibă răbdare, să accepte lucrurile care nu îi sunt în control, iar pregătirea profesională – aspecte de natură juridică, economică, fiscală, evaluare, vânzări – să reprezinte principala <barieră de intrare> pe care să o analizeze obiectiv înainte de a începe o carieră în acest domeniu. Este un domeniu cu o doză de subiectivitate destul de ridicată, în care efortul nu se regăsește, cel puțin uneori, în rezultatul imediat și acest lucru îi poate determina pe mulți să renunțe”, spune Cristina Stoianovici.

“Timpul și calitatea serviciilor oferite, profesionalismul, un nivel de cunoștințe ridicat, lipsa unor compromisuri aparent inocente, dar care se vor dovedi pe termen lung nocive, și perseverența sunt aspecte care se vor întoarce cu siguranță către cei care le-au oferit. <Scurtăturile> pot conduce la câștiguri materiale pe termen scurt, însă vor determina aproape întotdeauna un rezultat negativ și inconsistență financiară pe termen lung”, concluzionează ea.