Light Dark

Cele mai noi date despre mersul pieței imobiliare, oportunități de networking, dezbateri la care participă voci cu greutate din real estate alături de autoritățile locale, informații în premieră din culisele Imobiliare.ro și sfaturi care te vor ajuta să faci bani chiar și în vremuri nebune. Toate acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le-am pregătit pentru a doua ediție a evenimentului Imobiliare.ro HUB de la Oradea. Participă și tu la întâlnirea dedicată exclusiv profesioniștilor în imobiliare!

Evenimentul Imobiliare.ro HUB Oradea cu tema “Investesc în mine, investim în comunitate!” va fi organizat pe 10 aprilie, la Hotelul Ramada, începând cu ora 14:00. Înscrierile sunt gratuite, dar locurile în sală sunt limitate. Rezervă un loc acum.

Participanții vor afla concluziile celui mai nou studiu de piață pe care l-am realizat în rândul cumpărătorilor și chiriașilor direct de la Dan Puică, CEO Imobiliare.ro.

Vom discuta, totodată, despre tendințele apărute la nivelul prețurilor, dar și despre situația ofertei de pe plan local alături de Andreea Popa, Senior Consultant Imobiliare.ro Market 360. Nu vor lipsi informațiile referitoare la segmentul închirierilor și la direcția urmată de cerere pe piața rezidențială din Oradea.

Doru Iliescu, General Manager Imobiliare.ro Finance – brokerul de credite din cadrul grupului Imobiliare.ro, ne va da detalii despre evoluția pieței de creditare și va răspunde la o întrebare care este pe buzele tuturor – “când ne putem aștepta la dobânzi mai atractive?”.

Probabil cel mai așteptat moment al evenimentului, panelul de dezbateri, va include specialiști activi pe piața imobiliară locală, dar și cu o perspectivă mai largă, națională, asupra mersului sectorului de real estate.

Vor lua cuvântul în cadrul discuțiilor moderate de Dan Niculae – Managing Director Imobiliare.ro Finance, Mihai Pop – Owner RE/MAX Prime Capital, Cătălin Priscorniță – CEO Blitz, Călin Centea – Head of Sales ISHO și Daniel Tudor, CEO The Concept.

Participă la dezbaterea pe tema “Oradea, sprint prin imobiliare. Pariu pe o piață în creștere accelerată” inclusiv Florin Birta, Primarul Municipiului Oradea.

Avem și un invitat special la Imobiliare.ro HUB Oradea. Este vorba despre trainerul Adrian Asoltanie care le va oferi sfaturi valoroase participanților cu privire la metodele prin care aceștia pot face investiții eficiente chiar și în perioade marcate de incertitudine. În plus, el le va prezenta metode pe care, dacă le vor aplica, vor putea economisi fără să se teamă că inflația le va consuma din valoarea banilor. Află detalii aici.

Nu lipsesc nici informațiile cu privire la noile feature-uri și servicii dezvoltate de Imobiliare.ro, care vor veni de la Răzvan Ionescu, CCO Imobiliare.ro.

La final, ți-am pregătit în parteneriat cu RE/MAX Prime Capital o sesiune de networking de tip “Drinks Before Home” în care vei avea ocazia să-i cunoști mai bine pe ceilalți participanți și să identifici alături de ei noi oportunități de business. Mai multe aici.

Delta Studio – unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii integrate pentru interioare din România, DS Automobiles, prin Mega Group TimișoaraCrama Petro Vaselo, CRM REBS – publicare automată pe portaluri, website agenție imobiliară, contracte digitale și multe altele și ISHO – proiect mixed-use care își propune să fie un reper al Timișoarei de mâine sunt ceilalți parteneri ai Imobiliare.ro HUB Oradea. Reprezentanții proiectului ISHO vor veni și cu o oportunitate unică de colaborare pentru participanții evenimentului. Află detaliile la Imobiliare.ro HUB Oradea. PARTICIPĂ ȘI TU!