Light Dark

Când spui imobiliare, la ce te gândești? Cărămidă, mortar și beton? Nu. Aceste lucruri par mai degrabă triviale, atunci când iei în considerare emoțiile uneori copleșitoare pe care le simt cei implicați în orice proces de vânzare-cumpărare, faptul că vise devin realitate zi de zi în imobiliare, comunități se formează și adună laolaltă oameni cu aceleași valori sau aspirații și familii reușesc să obțină acea liniște și siguranță neprețuită de acasă.

Și cine rezonează cu adevărat cu toate acestea, iar în plus are căldura și viziunea necesară pentru a aduce împreună omul și locuința potrivită? Dar răbdarea, perseverența, atenția și puterea de a planifica totul până în cel mai mic detaliu? Cu siguranță, femeia.

În luna martie sărbătorim femeile care și-au dedicat timpul și priceperea sectorului rezidențial al lumii imobiliare, lăsându-și amprenta asupra acestuia. Credem cu tărie că energia feminină este vitală în acest domeniu și ne dorim să le încurajăm pe cele care se gândesc să ia drumul unei cariere în imobiliare oferindu-le un sfat și o vorbă bună din partea altor doamne și domnișoare care fac deja performanță în real estate.

Astăzi aflăm de ce pot excela femeile în sectorul de real estate de la Luiza Radu, Broker/Owner RE/MAX Loyalty, agenție imobiliară din Capitală parte a rețelei RE/MAX România.

Luiza se consideră o feministă convinsă și este de părere că femeile sunt extrem de perseverente și de ambițioase, aceste calități fiind esențiale dacă îți dorești să ai rezultate profesionale remarcabile. “Suntem atente la detalii, iar detaliile sunt cele care fac întotdeauna diferența, apoi adăugăm două calități esențiale – empatia și emoția, iar în cele din urmă abilitățile de comunicare au un rol extrem de important”, ne explică ea.

“Femeile transmit siguranță și încredere, sunt bune ascultătoare și înțeleg perfect nevoile și dorințele clienților”, adaugă reprezentanta agenției din București.

Luiza vine și cu un sfat în întâmpinarea tuturor celor interesate să urmeze o carieră în real estate. “Elementul esențial pentru fiecare persoană care își dorește să facă performanță este educația, investiția în acumularea de cunoștințe. Este important să-și mențină permanent dorința de a evolua și să facă acțiuni constante și clare în această direcție. Nu există piedici, toate sunt provocări. Este un domeniu în care <the sky is the limit>“, spune reprezentanta agenției imobiliare RE/MAX Loyalty.