Light Dark

SudRezidențial, unul dintre cele mai cunoscute branduri de pe piața bucureșteană, lansează din 15 martie un serviciu de închiriere în regim hotelier.

Vor fi disponibile inițial pentru închiriere în regim hotelier 15 apartamente cu diverse tipuri de compartimentare, cu 2 până la 4 camere, inclusiv penthouseuri, urmând ca pe parcursul anului să fie incluse în acest serviciu și vile. Locuințele sunt situate în proiecte din zona de sud a Capitalei, cele mai multe dintre acestea făcând parte din ansamblul The Grand Kristal Residence City din apropierea parcului Tudor Arghezi. Acest proiect, gândit pe conceptul de “oraș de 15 minute”, include spații comerciale și mai multe spații verzi dedicate locatarilor.

Mai multe vile vor fi construite în cadrul proiectului The Grand Kristal Residence City în a doua fază de dezvoltare, iar unele dintre acestea vor putea fi închiriate și ele în regim hotelier. Alte proprietăți de acest tip ar urma să fie disponibile în proiecte SudRezidențial din județul Ilfov, precum cel aflat în comuna Berceni.

Cei care vor închiria aceste locuințe vor beneficia de servicii de concierge non-stop, deci vor primi de la recomandări de atracții turistice locale la asistență pentru transport sau pentru rezervări, dar și servicii tehnice sau de întreținere.

“Avem în apartamente de la ac cu ață până la tot ce-ți trebuie pentru a te simți confortabil. Banii care au fost investiți în amenajarea fiecărui apartament și luxul oferit rivalizează cu un hotel de 5 stele. Vrem să ne comportăm altfel cu acești clienți, vrem să intrăm pe acest segment și să o facem cu o foarte mare atenție la detalii așa cum facem orice alt lucru”, ne-a declarat Cătălin Grigore, General Manager SudRezidențial.

“Apartamentele sunt pentru toate tipurile de clienți și avem o echipă dedicată pe acest proiect. Dacă la 6 dimineața clientul are avion, la 4 găsește mașina în fața scării, gata să îl ducă la aeroport”, a mai adăugat el.

Reprezentanții SudRezidențial își propun ca până la finele anului 2024 să includă în serviciul de închiriere în regim hotelier 30 de proprietăți din propriul portofoliu, iar pe termen lung au în vedere și preluarea unor locuințe de la persoane interesate să-și găsească chiriași pe termen scurt.

“Încercăm să punem pe picioare acest serviciu întâi cu proprietățile noastre. Ulterior, ne propunem să preluăm proprietăți de la clienți, proprietari care au încredere în serviciile noastre de facility management”, ne-a mai explicat Cătălin Grigore.