Light Dark

Faci parte din comunitatea Imobiliare.ro HUB și vrei să participi la un eveniment de top dedicat exclusiv membrilor Bucharest Real Estate Club (BREC), asociație ce reunește unii dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari activi în România? Află cum poți obține din partea noastră o invitație.

Imobiliare.ro îți oferă oportunitatea de a participa la conferința “The Trends Forum 2024” organizată de BREC în Capitală pe 15 februarie. Evenimentul este dedicat exclusiv membrilor BREC și include dezbateri pe teme de interes pentru profesioniștii din real estate, precum direcțiile de creștere care vor fi anul acesta pe radarul investitorilor.

Dan Niculae, Managing Director Imobiliare.ro Finance, va fi unul dintre speakerii care vor urca pe scena “The Trends Forum 2024”. El le va prezenta participanților cele mai noi tendințe apărute pe segmentul rezidențial nou din București, dar și informații de interes despre evoluția pieței de creditare din România.

La eveniment participă, ca speakeri, și Andrei Diaconescu (One United Properties),  Cristi Moga (Cushman & Wakefield Echinox), Ioana Grigoriu (Filip & Company), Tinu Sebeșanu (Impact Developer & Contractor), Laura Dumea-Bencze (CBRE România), Mircea Drăghici (EST Hospitality), Alexandru Samoilă (Vitalis Consulting), Ramona Eftime (International Finance Corporation), Florin Spătaru (consilier, Cancelaria Prim-Ministrului), Oana Cojocaru (Globalworth) și Despina Ponomarenco (BREC).

Punem la dispoziția comunității noastre două invitații la “The Trends Forum 2024”. Dacă vrei să participi la acest eveniment și să ai oportunitatea de a face networking cu lideri din real estate, atunci intră pe pagina de Facebook Imobiliare.ro HUB.

Lasă un comentariu la postarea cu acest articol și răspunde la întrebarea – “Care este principalul avantaj, dar și marele dezavantaj al Bucureștiului în ochii investitorilor din imobiliare?”. Vom alege cele mai bune două răspunsuri și le vom premia cu câte o invitație la “The Trends Forum 2024”.