Light Dark

Imobiliare.ro pregătește o nouă ediție a webinarului “Întreabă expertul” prin care pune față în față un specialist în domeniu și consumatorul final într-o sesiune de tip ask me anything.

Invitatul webinarului “Întreabă expertul” va fi Doru Iliescu, General Manager Imobiliare.ro Finance – brokerul de credite din cadrul grupului Imobiliare.ro. El conduce o rețea cu mai bine de 200 de experți financiari care au acces la peste 25 de bănci și instituții financiare din România și 10 ani de experiență în identificarea celor mai avantajoase soluții de finanțare.

Vom discuta în cadrul webinarului despre creditele ipotecare, cum se iau cele mai bune decizii atunci când vine vorba despre accesarea finanțării, dar și despre tendințele actuale din domeniu. Înscrierea este gratuită și poate fi făcută aici.

market 360

La prima sesiune de tip ask me anything, organizată în ianuarie, invitatul nostru a fost Iulian Niculae, expert cu 30 de ani de activitate în real estate. Participanții au pus întrebări în direct și au aflat informații utile despre identificarea eventualelor vicii ascunse ale locuințelor. Urmărește, mai jos, o scurtă parte a acestui webinar.